MEBLE KUCHENNE - KOGO POLECACIE

Więcej
2012/09/15 10:29 #13990 przez krzysztofk
MEBLE KUCHENNE - KOGO POLECACIE was created by krzysztofk
witam zamierzam zrobić remont kuchni - i zamówić meble na wymiar - kogo lub jaką firmę polecacie ?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/09/15 10:39 #13992 przez storczykxd
Replied by storczykxd on topic Odp: MEBLE KUCHENNE - KOGO POLECACIE
Firmy Ci nie polece, bo nie znam żadnej takiej, ale moge Ci poradzić, żebyś nie dawał zlecenia nikomu ze Słubic. Moi znajomi robią chatę z projektantem wnętrz i ten im zaprojektował piękną kuchnię, ale odradził brać wykonawców słubickich, gdyż ceny mają przesadzone, bo pod Niemca. Poszukaj może w Sulęcinie, albo dalej. Ci moi znajomi na razie mają przestuj w remonatch, więc kuchni nawet jeszcze nie zaczeli, więc nie napisze kogo oni wzieli.

Więcej
2012/09/15 10:46 #13994 przez krzysztofk
Replied by krzysztofk on topic Odp: MEBLE KUCHENNE - KOGO POLECACIE
nie mam czasu na jazdę po innych miastach więc pozostają Słubice
a może zacznijmy kogo nie polecacie ?

Więcej
2012/09/15 15:14 #13998 przez kreplas
Replied by kreplas on topic Odp: MEBLE KUCHENNE - KOGO POLECACIE
Jak nie chcesz tracić czasu na poprawki i błagać (np. p. Olecha) żeby wrocił i coś dokończył (bezskutecznie) albo poprawił to lepiej posłuchaj rady storczykxd. Wszystko zależy od budżetu. Ja wolałbym poszukać na necie. Wiem,że w Krośnie, jak się jedzie w kierunku mostu tuż za rondem po prawej stronie jest studio p. Daniłkiewicza. Robią solidnie i terminów też się trzymają.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas