Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach

Więcej
2012/09/07 12:07 #13885 przez teerka
chciałam sie was zapytac bo w temacie banków niezabardzo sie orientuje.mialam ostatnio taka sytuacje jestem klientem banku bgz wybrałam pieniazki w wbk i pobralo mi 15pln prowizji za wypłate z bankomatu innego banku czy jest mozliwe ze prowizja jest tak wysoka????slyszalam ze wbk jest drogi ale zeby az tak. :angry:

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/09/07 12:17 #13886 przez kacper
To nie wbk jest drogie, tylko twój bank ma takie chore warunki. Z tego co wiem, z 'naszych' banków Kredyt Bank ma bankomaty za firko, nie wiem jak inni

Więcej
2012/09/07 12:46 #13887 przez matkapolka2
po pierwsze współczuje wyboru banku, BGZ to jakiś dramat, od nich wolałabym nawet jakiś spółdzielny, to przez BGŻ masz takie opłaty, w bankomacie WBK wypłacam regularnie kase z konta w innym banku, nie place ani zlotowki, a z jeszcze innego banku tylko 5zł za wyplacenie

kiedys na koncie firmowym w inteligo maż mial wszystkie bankomaty za darmo w cenie chyba 7zł, ale teraz nie wiem jak jest, bo konto musial zamknac :(

jak mozesz zmien bank - polecam inteligo, wypłaty w bankoamtach WBK i PKO ma za darmo, mbank chyba też

Więcej
2012/09/07 12:57 #13888 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
ja mam konta w ideabanku. wszystko za darmo. bankomaty, przelewy, karty, prowadzenie. chwalę sobie.

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2012/09/07 18:03 #13889 przez Dar699
ING tak samo wszystko gratis

Więcej
2012/09/07 18:51 #13890 przez pysiu83
W mBank za jakieś 5-7zł miesięcznie jest wypłata ze wszystkich bankomatów w Polsce za free , reszta gratis .

• Piterson
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/09/07 20:03 #13891 przez Piterson
oferta mBanku skierowana jest dla klienta indywidualnego, dla firm każda wypłata - 2 zł

Więcej
2012/09/08 05:52 #13893 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
z tymi kontami firmowymi to nie rozumiem co za różnica. pamiętam jak podczas poszukiwania konta firmowego elegancki pan w eleganckim banku alior nie wyśmiał jak usłyszał, że oczekuję darmowego pod każdym względem konta firmowego (wypłat w każdym bankomacie, wszystkich przelewów, kart, prowadzenia) i powiedział z przekąsem, że nigdzie tak nie ma. pół godziny później (kwestia dojazdu) wszystko to udało się znaleźć w idea banku. a pana z alior pozdrawiam.

Piterson napisał: oferta mBanku skierowana jest dla klienta indywidualnego, dla firm każda wypłata - 2 zł

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas