Przebudowa Intermarche

Więcej
2012/04/07 16:18 #12269 przez Rob
Przebudowa Intermarche was created by Rob
Cieszę się, że powstanie nowe, wieksze Intermarche, ale to co sie teraz tam dzieje, to jest jeden wielki skandal. Praktycznie powstaje całkiem nowy, duży hipermarket na miejscu starego. Ale właściciele nawet na godzinę nie zamykają sklepu. Wygląda to tak, że kupuje się bułki, pieczywo, owoce i inne produkty na palcu budowy. Dzisiaj 07-04-2012 byłem tam tylko 10 minut, a czułem się jak w remontowanym mieszkaniu. Wszystko zakurzone pyłem. Czy w tym kraju są jakieś inspekcje pracy ? Gdzie jest Sanepid ? Przeciez to skandal !! Czy kasa zrobiła już takie spustoszenie w mózgach właścicieli, że strata zysku z kilku dni zamkniętych na czas remontu, jest nie do pomyślenia. Współczuję pracownikom tam zatrudnionym. Ja po 10 minutach miałem dość, ale oni muszą tam wytrzymywać całe zmiany. Jeszcze raz pytam sie o organy kontrolne w tym mieście ? :angry: :angry: :angry:

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/04/07 19:23 #12270 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: Przebudowa Intermarche
nie łaź tam więcej po zapupy jak jestes taki delikatny i mało wytrzymały na kurz i pył,proste.

Więcej
2012/04/13 12:15 #12302 przez lotnik1999
Replied by lotnik1999 on topic Odp: Przebudowa Intermarche
ja na czas remontu postanowiłem zmienić miejsce robienia zakupów i teraz po porównaniu cen,chyba już tam nie wrócę :)

Więcej
2012/04/13 14:05 #12306 przez wesoly23
Replied by wesoly23 on topic Odp: Przebudowa Intermarche
z tym to akurat macie racje ze jest syf w inter z tym sie zgodze

abc

Więcej
2012/04/14 08:45 #12308 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Przebudowa Intermarche
w sklepach można przebierać
zwłaszcza ze teraz doszedł lewiatan

a ja i tak kupuje w Niemczech bo produkty są i tak lepszej jakości

Więcej
2012/04/14 17:36 #12310 przez mruda12
Replied by mruda12 on topic Odp: Przebudowa Intermarche
witam ma pan racje tam jest totalny syw i gdzie jest sanpid i inspecja parcy prosze zadzwonic do warszawy i tam zgłosic ja bylam w sklepie i pączki maja kurz na sobie na meter

Więcej
2012/04/14 18:17 #12311 przez wesoly23
ale taki wlasciciel ze niezamknie sklepu chociaz na tydzien przed zakonczeniem przebudowy spulczuje tym ludziom co tam pracuja a przede wszystkim klientom

abc

Więcej
2012/04/16 12:11 #12332 przez Rob
Replied by Rob on topic Odp: Przebudowa Intermarche
totalny syf , zero reakcji ze strony służb sanitarnych, każdy pracownik chodzi ze ścierka i wyciera produkty , widziałem, jak przecierane były bułki , chleby, sery i inne podobne produkty, przecież to jakiś horror

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/04/16 16:22 #12336 przez xy37
wesoły,a ja wspólczuję tobie że jestes Polakiem,a nie znasz podstaw ortografii..

Więcej
2012/04/16 16:29 #12339 przez wesoly23
do xy37 a ja mam gdzieś to i twoją ortografię pisze jak umiem zaśmiecania forum jakimiś nakrętkami ciekawe jaka ty byłaś z języka polskiego

abc

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/04/16 19:56 #12343 przez xy37
O,nie dość że nie znasz podstaw ortografii,to jeszcze nie potrafisz złozyc zdania poprawnie;-))Z polskiego byłam baaardzo srednia,ale jak widzisz,ortografie znam,i potrafie sie poprawnie wysłowić-w mowie i pismie;-))pozdrawiam.

Więcej
2012/04/17 09:49 #12348 przez Rob
Replied by Rob on topic Odp: Przebudowa Intermarche
xy37, jestes wyjątkowo przemądrzała, czepiasz się innych a sama nie znasz podstaw interpunkcji. Kup sobie słownik ortograficzny w Intermarche, uhahahahaha

Więcej
2012/04/17 15:22 #12350 przez wesoly23
rob masz racje xy37 jest baaaaardz\o przemądrzała jak jej sie cos nie podoba niech nie czyta forum nie jest od tego żeby poprawiać kogos gdy ktos robi błędy

abc

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/04/17 17:02 #12352 przez xy37
Dobrze chłopcy,więcej nie będę sie wymądrzać;-))obiecuję.Pozdrawiam gorąco.

Więcej
2012/04/21 17:25 #12369 przez agata_27
Replied by agata_27 on topic Odp: Przebudowa Intermarche
Helloł....
A rozmawiacie na temat przebudowy INTERMARCHE czy może o ortografii???? Jest syf i nie ma co ukrywać. Ja serdecznie współczuje pracownikom jak siedzieli tam w mrozie i marzli, bo szefuncio wymyslił remont. Takie remonty to wykonuje sie w ciepłe dni, a nie jak mrozy są. I przede wszystkim zamykamy sklep. no ale przeciez jaka wielka strata. Z tego co wiem od wczoraj juz zamknięte Intermarche. Sanepid zamknął w piątek......

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas