Zmiana rozkładu jazdy PTH TRANSHAND

Więcej
2012/03/03 15:20 #12089 przez kasia030993
Zmiana rozkładu jazdy PTH TRANSHAND was created by kasia030993
Witam. Orientuje się ktoś może czy można zrobić coś, aby przywrócić jakiś kurs? Ostatnio zmienił się rozkład. Chodzę do szkoły w Słubicach i codziennie muszę dojeżdżać, zresztą nie tylko ja! Na autobus powrotny muszę czekać ponad godzinę, bilet miesięczny podrożał. To jest bezsensu!!! Proszę kochani o szybkie odpowiedzi!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/03/06 20:40 #12098 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Zmiana rozkładu jazdy PTH TRANSHAND
a może by tak telefon do transhandu, czyli źródła? lub jakieś społeczne działanie- petycja itd? łatwiej jest pokwękać na forum i mieć nadzieję, że świat nas sam uszczęśliwi, ale tak bywa rzadko. nie zrobisz sam= nie będzie zrobione.

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2012/03/07 12:37 #12100 przez kasia030993
Replied by kasia030993 on topic Odp: Zmiana rozkładu jazdy PTH TRANSHAND
Na e-maile nie odpisują, telefony nie są odbierane. Pisałam na taki jeden adres transhandu, po kilku sekundach przyszła wiadomość, że błąd wysyłania, ponieważ nie ma takiego adresu e-mail. Piszę tu, żeby dowiedzieć się właśnie co mogę w tej sytuacji zrobić, a nie kwękać jak ty to robisz.

Więcej
2012/03/07 17:18 #12102 przez Całyczas Miłomi
na co kwękam? chyba, że na leni, którym się nie chce zrobić czegoś samemu tylko szukają wyręki. a numer działa. z ciekawości udało mi się sprawdzić.

-Stanisław...

Więcej
2012/03/08 16:26 #12105 przez kasia030993
Nie wiem, może już tak masz, taki twój los chyba. Nie napisałam, że numer nie działa tylko że telefony nie są odbierane! Przykro mi, że nie umiesz czytać :woohoo:

Więcej
2012/03/09 11:19 - 2012/03/09 11:20 #12107 przez torpeda
Replied by torpeda on topic Odp: Zmiana rozkładu jazdy PTH TRANSHAND
Do Całyczas miłomi...czy kak Tiebia tam...Od pewnego czasu czytam Twoje wypowiedzi i powiem Tobie,że Twoje wywody i krytyki co do zainteresowanych na tym Forum są bardzo niskiego poziomu.Co róż czepiasz się kiedy ktoś powtrzebuje pomocy.A może tak sam pochwal się co Ty robisz ciekawego, bo póki co tylko siedzisz i krytykujesz ludzi.Moja rada -przyjrzyj sie pierw sobie a potem udzielaj się.Panie wielkiej krytyki...Bez odbioru
Ostatnia2012/03/09 11:20 edycja: torpeda od.

Więcej
2012/03/09 12:47 #12108 przez Całyczas Miłomi

kasia030993 napisał: Nie wiem, może już tak masz, taki twój los chyba. Nie napisałam, że numer nie działa tylko że telefony nie są odbierane! Przykro mi, że nie umiesz czytać :woohoo:

na ich stronie jest około 20 różnych numerów telefonu i są odbierane- przynajmniej ten w sekretariacie jest.

-Stanisław...

Więcej
2012/03/09 12:48 #12109 przez Całyczas Miłomi
dobre dobre dobre. mam nowego fana! grono jest zacne, więc witam gorąco.

torpeda napisał: Do Całyczas miłomi...czy kak Tiebia tam...Od pewnego czasu czytam Twoje wypowiedzi i powiem Tobie,że Twoje wywody i krytyki co do zainteresowanych na tym Forum są bardzo niskiego poziomu.Co róż czepiasz się kiedy ktoś powtrzebuje pomocy.A może tak sam pochwal się co Ty robisz ciekawego, bo póki co tylko siedzisz i krytykujesz ludzi.Moja rada -przyjrzyj sie pierw sobie a potem udzielaj się.Panie wielkiej krytyki...Bez odbioru

-Stanisław...

Więcej
2012/03/09 18:14 #12113 przez kasia030993
torpeda: Fakt, jak ktoś nie ma co robić w życiu i siedzi cały dzień w domu, przy komputerze to właśnie są efekty. Czepialstwo- kpina. W rzeczywistości zapewne to cichy, smutny człowiek, bez celów w życiu. No chyba, że czepianie się i powiększanie swoich kompleksów. Bo grona to ty nie utworzysz, z resztą nikt nie ma na to czasu! :whistle:

Więcej
2012/03/09 21:37 #12116 przez torpeda
Replied by torpeda on topic Odp: Zmiana rozkładu jazdy PTH TRANSHAND
Kasia to fakt ale powiem Ci szczerze,że Ja nawet nie tracę energii dla takich ludzi a że za długo znoszę te wywody to postanowiłam napisać jak widzę zachowanie tego człeka patrząc z zewnątrz.Nie ma to na celu pokpiewania ani obrazy ale po prostu uświadomienie jak jest, bo niestety często tacy ludzie zatracają się w braku rzeczywistości.Ale to już nie Nasz problem ale tej jednostki.Pozdrawiam Kasie.

Więcej
2012/03/10 08:41 #12117 przez kasia030993
Pewnie, że nie Nasz;-) nie ma co się przejmować nawet takim błaznem. Pozdrowionka torpeda;)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas