- Otrzymane podziękowania: 4
Masz w tym doświadczenie?konstruktywny_krytyk napisał: Jak znam zycie to pewnie zwisa tobie co robia sasiedzi a siedzisz ze szklanka przy scianie albo przy wizjerze w dzwiach.
I vice versa.Ale pociesze cię:Takich jak ty malkontentów nie brakuje
A kto ci głupot nagadał, że to kogokolwiek interesuje?Swoja droga to skad ty wiesz co ja robie.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
No i wyszła cała Twoja konstruktywność.konstruktywny_krytyk napisał: mistrzu takich jak ty rozwydrzonych madrali to ja w UK na peczki mam
skończmy ta bezproduktywna rozmowe
qqłka z toba juz powiedziałem dyskutowac nie bedeqqłka napisał: No to teraz się nie wymigasz.
Masz trzy miesiące, żeby załatwić urlop, przyjechać do nas z ju-kej i pokazać jak mamy manifestować i pomagać niemieckim antyfaszystom.
Ojczyzna wzywa!
jakby cie sprali za to ze jestes polakiem nie do smiechu by ci byloqqłka napisał: Ty nie masz ze mną dyskutować, tylko z niemieckimi faszystami.
Różnice są tak minimalne, że aż pomijalne i powszechnie przyjęte.Valhalla napisał: jeżeli już to NIE:
- niemieccy faszyści - a naziści,
- niemieccy antyfaszyści - a antynaziści
W Niemczech nie było faszyzmu lecz nazizm.
Tak się zastanawiam, że "polaków" to chyba sam zacznę praćkonstruktywny_krytyk napisał:
jakby cie sprali za to ze jestes polakiem nie do smiechu by ci byloqqłka napisał: Ty nie masz ze mną dyskutować, tylko z niemieckimi faszystami.
lecialbys na policje z placzem i zalami
naprawde nie chce mi sie z toba dyskutowac
jedni i drudzy maja nawalone w glowie.nie mozna im na krok odpuscic bo bedziemy mieli meksyk o jakim nam sie nie sniValhalla napisał: a różnice pomiędzy faszyzmem [podczas jego tworzenia] a nazizmem są dość znaczne