Psie gówna na chodnikach,trawnikach !!!

Więcej
2012/02/27 17:47 #12077 przez yju
Dzisiaj zwróciłam uwagę Panik która wyprowadzała pieska na trawnik na placu zabaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ohmy: Reakcja żadna. Co innego możemy zrobić? SM Powinna nakładać takie mandaty, które uderzą w kieszeń. Mam psa i żadną ujmą na honorze nie jest dla mnie posprzątanie po nim. Moje dziecko tylko pyta czemu nie posprzątam też innych kup na trawniku tylko tę , którą zrobił nasz piesek.... :side:

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/03/12 16:33 #12121 przez malwina74
Replied by malwina74 on topic Odp: Psie gówna na chodnikach,trawnikach !!!
Mój pies [a raczej moje 3 psy] srają pod moim blokiem! Mi to nie przeszkadza, ale jak komuś z bloku tak? To jak dla mnie może się wyprowadzić do Niemiec [Frankfurt] gdzie gówna są powszechnie zbierane! :laugh:

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/03/13 19:39 #12125 przez xy37
widzę obsrane miasto nie tylko przez psy-ludzie,tez sraja na ulicach w nocy-jakieś męty,menele i inne dziadostwo...jak widze gdzies psia albo ludzka kupe,odwracam wzrok,uwazam zeby w to nie wdepnąć,nic na to nie poradzimy-problem ze sprzataniem po swoich pupilach,raczej nie wypali,ale jestem za nakładaniem kar.

Więcej
2012/03/30 09:05 #12204 przez manitu07
Replied by manitu07 on topic Odp: Psie gówna na chodnikach,trawnikach !!!
Wlasnie widac jakie zachowanie psa takie wlasciciela !!!

Więcej
2012/04/29 06:38 #12439 przez Polak
Psie lobby i straż miejska,która nie wypełnia swoich obowiązków,ma gdzieś prawo,trzymają sie mocno.Niestety żyjemy w kraju gdzie psy mają większe prawa niż my Polacy!

Więcej
2012/04/29 10:33 #12440 przez torpeda
Replied by torpeda on topic Odp: Psie gówna na chodnikach,trawnikach !!!
Bo Ja Wam powiem tak.Z psim gównem jest tak,że dopóki ktoś sam w nie nie wdepnie to nie poczuje.A niestety żyjemy w kraju mentalnie osranym.A jak się kiedyś wkurze to nasram mojemu sąsiadowi pod okno tak jak robi to jego kundel pod moim oknem.
The following user(s) said Thank You: zajączek

Więcej
2012/04/29 10:57 - 2012/04/29 10:58 #12441 przez katarzyna11
Replied by katarzyna11 on topic Odp: Psie gówna na chodnikach,trawnikach !!!
dzis myslalem ze wpadne w szal gdy dama z dedeerow wysiadla ze swego super auta a jej piesiek zrobil kupke pod moim oknem...
w sumie zebralem kupe i polozylem jej na masecze jej super samochodziku
ooooo jakie to bylo zdziwienie moje gdy kobieta nie wiem czy nie zauwazyla kupy czy nie chciala jej widziec i odjechala w sina dal
dlaczego niemcy nie robia tak u siebie i gdzie jej straz miejsca
panie burmistrzu mamy takie piekne paragrafy szkoda tylko ze słubicka policjia i straz miejska a raczej wiejska ich nie egzekwuje od razu budzet by przytyl....
dlaczego straz miejska nie kaze tych co pala smieci w piecach plastykowe odpady czasem na chopina nie mozna oddychac ale coz najwazniejsze ze pijaczki na melinie maja cieplo......
ludzie kochani pozostaje nam tylko walka ale czy z wiatrakami to juz zalezy od nas samych

dupa maryny
Ostatnia2012/04/29 10:58 edycja: katarzyna11 od.
The following user(s) said Thank You: zajączek, Całyczas Miłomi

• Hydro
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/04/29 17:15 #12444 przez Hydro
powtarzasz sie, jestes nudny

Więcej
2012/05/01 08:40 #12457 przez yju
Można powtarzać tysiąc razy a i tak nikt nie zrozumie. Polecam wszystkim: www.kciuk.pl/Akcja-kupa-a77047 . Warto poświęcić kilka minut i obejrzeć .... U nas też powinna być taka babcia :evil: w akcji !!!!!

Więcej
2012/05/02 07:55 #12461 przez Polak
Może powinniśmy wystąpić z inicjatywą obywatelską by Burmistrz rozwiązał Straż Miejską a zaoszczędzone pieniądze przeznaczył na walkę z psimi odchodami i z psami wałęsającymi się po mieście!?Aby to miasto było miastem z prawdziwego zdarzenia a nie" wiochą"(przepraszam mieszkańców wsi)

• Hydro
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/05/02 21:27 #12466 przez Hydro
.....a jak pijacy i nie tylko leją po krzakach i przy murkach, w klatkach, w bramach, to wam nie przeszkadza, bo mi bardzo. :angry:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas