Stare wojskowe rzeczy

Więcej
2012/02/08 21:34 #11870 przez klaudia3214
Stare wojskowe rzeczy was created by klaudia3214
Witam wszystkich ;)

Otóż chcę pomóc mojemu koledze, który jest pasjonatem, a mianowicie mam takie pytanie. Może ktoś ma w domu, albo zna kogoś takiego, kto chętnie by się pozbył ( oddał lub odsprzedał) jakieś stare wojskowe rzeczy, typu mundur, odznaka, menażka, hełm bądź cokolwiek tego typu. Mogą to być rzeczy polskie jak i niemieckie bądź jeszcze inne. Czasem leżą takie rzeczy gdzieś u dziadka w piwnicy czy na strychu zakurzone i niepotrzebne, a komuś innemu sprawiły by radość ;)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/02/08 22:33 #11871 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Stare wojskowe rzeczy
osobiście nie mam, ale w krośnie jest wielki sklep z militarnymi rzeczami- może im coś przy okazji wpadło w ręce. www.bundes.pl

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2012/02/09 06:57 #11872 przez jolcia_88
Replied by jolcia_88 on topic Odp: Stare wojskowe rzeczy
nikt nie jest głupi! mnie też takie rzeczy sprawiłyby przyjemność starocie- antyki , oraz rzeczy historyczne na wartości nie tracą.....nie bądźćcie naiwni!!!

Więcej
2012/02/10 17:58 #11897 przez Jolka z 3b
Replied by Jolka z 3b on topic Odp: Stare wojskowe rzeczy
Jolcia dobrze mówi
tanio kupić oooooo wiele drożej sprzedać,stary dobry numer
pozdro

Więcej
2012/02/28 16:07 #12079 przez klaudia3214
Replied by klaudia3214 on topic Odp: Stare wojskowe rzeczy
Och, nie chodzi tu o naiwność. Osobiście znam kilka takich przypadków, gdzie takie rzeczy tego właśnie typu ( stare, historyczne) zostały uratowane przed wyrzuceniem ( dosłownie ) do śmietnika. Także są tacy ludzie, dla których takie przedmioty jednak nie mają wartości żadnych i służą jako niepotrzebne, zakurzone graty. Dlatego wolę zapytać.

Sklep w Krośnie znam, ale i tak dziękuję za link ;)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas