New Yorker we Frankfurcie

Więcej
2011/12/28 15:07 #11192 przez wasyl01
New Yorker we Frankfurcie was created by wasyl01
Witam
Czy robiąc zakupy zdarzyło Wam się, że przy wyjściu ze sklepu "włączyły" się bramki alarmowe, gdyż ekspedientka nie zdjęła zabezpieczenia?
Mam niemiłe doświadczenia - mi się to zdarzyło, reakcja ochrony (wysoki postawny facet) i wzrok wszystkich klientów. Pomimo przeprosin - uważajcie.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/12/28 16:10 #11193 przez daren34
Replied by daren34 on topic Odp: New Yorker we Frankfurcie

wasyl01 napisał: Witam
Czy robiąc zakupy zdarzyło Wam się, że przy wyjściu ze sklepu "włączyły" się bramki alarmowe, gdyż ekspedientka nie zdjęła zabezpieczenia?
Mam niemiłe doświadczenia - mi się to zdarzyło, reakcja ochrony (wysoki postawny facet) i wzrok wszystkich klientów. Pomimo przeprosin - uważajcie.

Witaj Wasyl !!!

nie odstaje za tym że miałeś taką sytuacje , i włączył się alarm na bramkach, myślę , że każdy tak reaguje na taki alarm . a rzeczy są oklejone alarmami tak żeby nie kradziono , , i to chyba normalna reakcja ochrony , a z tego co wiem to on jest współwłaścicielem New Yorka , więc każdy broni swojego mienia ...
Teraz jak będziesz cokolwiek kupował to sprawdzaj przy kasie czy wszystkie alarmy są zdjęte z danego produktu ...
Jak dla mnie New Yorker to spoko sklep .

Pozdrawiam

Więcej
2011/12/30 23:07 #11209 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: New Yorker we Frankfurcie
zróbmy bojkot newyorkera i wkręćmy jeszcze w to motywy nacjonalistyczne i dyskryminację!!!!
bramki są wszędzie prawie w sklepach samoobsługowych i naprawdę zdarza się , ze piszczą bez uzasadnienia albo omyłkowo ( z winy sprzedawcy) i to raczej Ty masz problem (autorze wątku), że do tego stopnia przejmujesz się zdaniem innych, nie znanych Ci osób, które tak naprawdę maja gdzieś te piszczące bramki i Ciebie. trochę dystansu.

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas