psie odchody

Więcej
2011/12/21 09:38 #11158 przez onika
psie odchody was created by onika
Kto mi powie gdzie można wyprowadzić psa żeby nikomu nie przeszkadzało. Mieszkam w bloku i mam małe dziecko którego nie mogę zostawić, wał odpada, średnio wychodze co 2-3 h. Z innych bloku ludzie się czepiają że depczemy kwiatki(których i tak w tej chwili nie ma) Ja już nie wiem gdzie mam chodzić.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/12/21 20:15 - 2011/12/21 20:16 #11163 przez Sawanna
Replied by Sawanna on topic Odp: psie odchody
proponuje do piaskownicy, a potem posłać tam dziecko może się razem z zabawkami najje jakichs bakterii kałowych, robaki, glisty....

onika napisał: Kto mi powie gdzie można wyprowadzić psa żeby nikomu nie przeszkadzało. Mieszkam w bloku i mam małe dziecko którego nie mogę zostawić, wał odpada, średnio wychodze co 2-3 h. Z innych bloku ludzie się czepiają że depczemy kwiatki(których i tak w tej chwili nie ma) Ja już nie wiem gdzie mam chodzić.

Ostatnia2011/12/21 20:16 edycja: Sawanna od.

Więcej
2011/12/30 22:41 #11205 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: psie odchody
chodź gdzie chcesz- tylko sprzątaj kupy.

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

• Hydro
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/05/02 21:29 #12467 przez Hydro
Replied by Hydro on topic Odp: psie odchody
.....a jak pijacy i nie tylko leją po krzakach i przy murkach, w klatkach, w bramach, to wam nie przeszkadza, bo mi bardzo. :angry:

Więcej
2012/05/17 09:56 #12615 przez mała86
Replied by mała86 on topic Odp: psie odchody
gdziekolwiek tylko sprzętnij po swoim psie bo chyba każdy ma juz dość widoku psich odchodów na chodnikach

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas