świeże rybki

Więcej
2011/11/06 16:06 #10702 przez Sawanna
świeże rybki was created by Sawanna
czy mieszkancy Słubic m,oga zdradzic gdzie kupuja swieze rybki? nie chodzi o karpie na Wigilie, bo te pewnie beda, ale inne zwieze ryby ktore mozna sobie upiec w piekarniku, pstragi, dorsze, łososie itp.
nawet W Piotre i Pawle nie ma, co mnie dosc zdziwilo.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/11/06 16:07 #10703 przez Basu
Replied by Basu on topic O: świeże rybki
a sklep na tzw. buttikach ?

Więcej
2011/11/06 16:52 #10705 przez mara
Replied by mara on topic O:świeże rybki
proponuje przejsc sie na bazar po rybke

Więcej
2011/11/06 18:26 #10708 przez piniu
Replied by piniu on topic O:świeże rybki
Zapraszam do mnie na mały bazar po świeże rybki slodkowodne (wszystko sprzedawane na żywo). Ceny do negocjacji. Dostepne do sylwestra. Piniu

Więcej
2011/11/06 21:05 #10712 przez Sawanna
Replied by Sawanna on topic O:świeże rybki
super, dzieki, a jak idzie sprzedaz, chyab nasi malo kupują prawda? a powinno sie jesc rybki chociaz raz w tygodniu !

Więcej
2011/11/08 11:20 #10724 przez maki
Replied by maki on topic O:świeże rybki
Raz na jakiś czas na placu przed szkołą nr 1 pojawia się pan z pysznymi rybkami... warto na niego polować :)

Więcej
2011/11/24 08:07 #10873 przez yon
Replied by yon on topic O:świeże rybki
Przez jakiś czas ta buda się nie pojawiała - wcześniej kupowałem tam parę razy i wydawało się,że jest ok i cenowo i jakościowo (nawet śledzie surowe,niesolone mieli). Teraz przyjrzałem się temu wszystkiemu i , niestety, rewelacji nie ma - w paru miejscach można kupić taki towar - a co do świeżości, kupiłem dorsze z głowami, miały być świeże, okazały się do połowy zmrożone a po godzinie, przy obróbce - wyraźnie zajeżdżały nieświeżością. O cenach nie wspomnę - w sklepach mam to samo,lub lepiej. Mnie mają z głowy,ja tam więcej nie kupię.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas