- Otrzymane podziękowania: 8
Aral
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Ja powiem tak.
Wszyscy Ci mądrzy co są wyżej.Mądrzy bo nie muszą zapieprzać za marne 1400 plnów.Gdyby byli ludżmi to przymknęliby oko.Ludzie mają rodziny na utrzymaniu.
A ci co pracują na stacjach nikogo nie okradają.Ich szefowie wożą się furami jak taczka z gównem a człowiek liczy każdy grosz,zeby do 10 starczało.To Państwo Nas okrada!!!
Nie dość że marne wypłaty to jeszcze szukają dziury w całym!!!
dingdong !
Mam dla Ciebie sposób na pracę powyżej 4-5 tyś/m-c
Teraz, szybko musisz wystartować na kierunek politologia na Uniwersytecie Zielonogórskim.
Przyjmują każdego chętnego, byle jaka matura. Poziom studiów jak w 2 klasie "ogólniaka" na lekcjach WOS-u i historii.
Za 4 lata do nowych wyborów samorządowych, będziesz już prawie magistrem.
W trakcie wyborów musisz postawić na odpowiedniego kandydata na burmistrza.
Jak dobrze wyczujesz nastroje w Słubicach to w 75-80 % trafisz na tego co wygra.
Potem trzeba poroznosić trochę ulotek- paszkwili, opluć drugiego kandydata na spotkaniu, porozlepiać plakaty.
Po wyborach czekasz spokojnie 2-3 miesiące na pracę w urzędzie.
W końcu jesteś specjalistą po studiach, należy Ci się !
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- obserwator10
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Może w takim wypadku wszyscy, którzy są niezadowoleni ze swojej pensji niech biorą sprawy "zarobków firmy i pracowników we własne ręce"?
- dingdong
- Świeżak
-
To dobre co napisałeś!!
Zaje...bisty temat .Tylko,że komu by się chciało po drodze pluć,roznosić ulotki i jeszcze wchodzić komuś w zad.
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 8
KACZKA!!
To dobre co napisałeś!!
Zaje...bisty temat .Tylko,że komu by się chciało po drodze pluć,roznosić ulotki i jeszcze wchodzić komuś w du..pe.
Na dzień dzisiejszy w Polsce masz do wyboru trzy wyjścia na dobrze płatna pracę.
Nie masz "szkół" ale jesteś bardzo dobrym fachowcem, znasz się na robocie, pracodawca sam Cię znajdzie.
Kończysz bardzo dobrą uczelnię, zmieniasz miejsce zamieszkania i kariera zawodowa przed Tobą stoi otworem.
Trzecie wyjście, kończysz byle co, wchodzisz w dupę komu trzeba. Potem zmywasz gówno z siebie, ubierasz garnitur, spryskujesz się markową wodą toaletową i już możesz wyjść na miasto. Będzie Ci się wydawało, że już nic nie czuć, ale musisz wiedzieć, że są tacy, którzy będą czuć od Ciebie to gówno cały czas.
Życzę Ci wybrania tych dwóch pierwszych dróg rozwoju zawodowego.
- dingdong
- Świeżak
-
Już dawno mam obraną drogę i wyobraż sobie nie musiałem wchodzić w żaden z trzech przedstawionych przez ciebie wariantów.Przy czym nie mam czego żałować a temat dotyczy stacji CPN.NIE STUDIÓW.
- madonna
- Wylogowany
- Świeżak
-
Sprawa dotyczy ARALA.
Ja sama miałam okazje tam pracować. NIESTETY. To co tam się dzieje to da określić się jednym slowem - kołchoz. Roboty tyle, że czau na przysłowiowe pierdnięcie nier ma. Wszystko w biegu. Najgorsze jest jednak kierownictwo.
ON: mściwy, zawistny, niekontaktowy, śmierdzący (dosłownie) typ. Zero szacunku do drugiego czlowieka. Typowy cham.
Ona: brak swojego zdania, zrobi wszystko co ON powie. Typowe bezmózgowie. Wiecznie zastraszona. Człowiek od czarnej roboty.
W tej firmie na porządku dziennym było podrzucanie pieniędzy do kasy (żeby udowodnić, że kradniesz), oszustwa w wewnetrznych konkursach, celowe skłucanie ludzi.
Wiem. to podchodzi pod mobing. Ale gadka byla krótka - jak ci się nie podoba to wyjazd. Mnie także potraktowali jak złodziejke. Zostałam zmuszona do podpisania wypowiedzenia przy całej zalodze. Kierownictwo zgodnie mowiło, że lece za przekręty.
Ciesze się, że mnie tam już nie ma. A tym, którzy muszą tam pracowaćto współczuje.. Naprawde nie oceniajcie ich. Lepiej zapytajcie ich samych o zdanie. Ja z niektórymi mam kontakt i wiem, że teraz jest jeszcze gorzej niż za moich czasów.
- mc2
- Wylogowany
- Świeżak
-
Ja mam wrażenie, że tutaj wypowiadają się przede wszystkim byli pracownicy nie bardzo lubiący uczciwą, ciężką i legalną pracę.
- platfus
- Wylogowany
- Świeżak
-
- lu petitek
- Wylogowany
- Świeżak
-
- madonna
- Wylogowany
- Świeżak
-
czyżby na aralu ZA MAŁO MIAŁ NA FISZCE :laugh:
jak zobaczyłam namiot na transportowej to myślalam, ze będzie festyn w słubicach, a to eko coś tam
w zasadzie to sprytne bo jak interes splajtuje to zwija namiot i nara, chociaż znając życie to zwijać będzie agnieszka bo boss będzie miał ważniejsze zajęcie, tyle świństw w tym c zasie można zrobić
- marczan
- Wylogowany
- Świeżak
-
- jurand
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- dundee
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Tajemniczy Typ
- Wylogowany
- Świeżak
-
jak byla inna kierowniczka to bylo inaczej, ludzie wiedzieli po co tam sa, no ale teraz to luz, nie trzeba nic wiedziec i robic bo kierowniczka przyjaciółka wszystko wybaczy (nie za darmo) :sick: