- Otrzymane podziękowania: 0
Parking platny - okolice ulicy Mickiewicza 20
- SMJJ
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
restauracje, kawiarnie, sklepy, firmy uslugowe , zyjace w znaczacej czesci dzieki klientom z Niemiec, ktorzy tu mogli za darmo zaparkowac swoje auta. To niegodziwosc w stosunku do tych, ktorzy placa podatki i wypelniaja wszystkie obowiazki, a zostaja w sposob bezwzgledny pozbawieni jednego z przyslugujacych im praw. Wina za to osobiscie obarczam pana burmistrza , bo to podobno na jego wyrazne zyczenie ten teren zostal oddany w dzierzawe i zamieniony na parking platny. Dla mnie jest to wyrazny sygnal, ze wladza , niestety , degeneruje i za dlugo ciagnieta przez jednostke wplywa na jej demoralizacje. Zdaje sobie sprawe, ze jedynym moim realnym wplywem jest moj glos przy wyborach i tak , jak za dwoma poprzednimi razami oddawalem go dla obecnego burmistrza, tak tym razem , chocby z tego jednego powodu , oddam go na rzecz konkurencji . Nie jestescie, panowie wlodarze, jedynym wyborem na swiecie a wystepowanie przeciwko tym, nad ktorymi winniscie sie pochylac, jest waszym najwiekszym bledem i ogromna przewina. I nie zmieni tego to, ze podacie tysiac powodow, dla ktorych zapewne musielisci dopuscic sie tak podlego zagrania - ja wiem , ze nie moge wam dluzej ufac i wlasnie sie od was odwracam. Pomyslcie nad tym, bo latwo jest zaprzepascic wszystko, co sie osiagnelo wczesniej , a co nie jest chyba tego warte...
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Rob
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 17
- yon
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 28
- lbaczynska
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Mariusz Dubacki
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Słubiczanin z urodzenia, od lat mocno związany...
- lbaczynska
- Wylogowany
- Ekspert
-
- burmiszcz
- Świeżak
-
A Pan nie był zainteresowany i nie dotarł do dokumentów, czy włosy się nie zjeżyły?Mariusz Dubacki napisał: Zainteresowanym radzę dotarcie do dokumentów. Włosy się jeżą.
- Mariusz Dubacki
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
burmiszcz napisał:
A Pan nie był zainteresowany i nie dotarł do dokumentów, czy włosy się nie zjeżyły?Mariusz Dubacki napisał: Zainteresowanym radzę dotarcie do dokumentów. Włosy się jeżą.
Interesowałem się. Nie musiałem docierać do dokumentów bo inni to zrobili. Myślę, że niebawem zostaną upublicznione.
- burmiszcz
- Świeżak
-
Czyli klasyka:Mariusz Dubacki napisał: Interesowałem się. Nie musiałem docierać do dokumentów bo inni to zrobili. Myślę, że niebawem zostaną upublicznione.
Rozumiem, że z ujawnieniem dokumentów musimy poczekać do najbliższych wyborów?
- Mustafa
- Świeżak
-
- burmiszcz
- Świeżak
-
You talking to me?Mustafa napisał: @Mariusz nie dyskutuj z gościem o komunistycznych poglądach, który uważa, że ludzi trzeba obrzucać łajnem i nawet jak się umyją, to smród pozostaje. Szkoda czasu.
- Mariusz Dubacki
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Odsyłam Cię na Słubickie Forum Polityczne, prowadzone na Faceboku. Znajdziesz materiały ale nie sądzę, żebyś przyznał mi rację co do kiepściutkiej inwestycji naszego miasta.
- burmiszcz
- Świeżak
-
Jak inwestycja będzie kiepściutka, to dlaczego nie mam Panu przyznać racji? Tyle tylko, że ja facebooka nie używam, nie mam tam konta i nie zamierzam mieć tylko po to żeby zapoznać się z jakimiś materiałami.Mariusz Dubacki napisał: @burmiszcz...
Odsyłam Cię na Słubickie Forum Polityczne, prowadzone na Faceboku. Znajdziesz materiały ale nie sądzę, żebyś przyznał mi rację co do kiepściutkiej inwestycji naszego miasta.
Skoro tu zabrał Pan głos w sprawie jakich nieprawidłowości i podobno są jakieś papiery, to trzeba było tu wrzucić kilka dokumentów.
- lbaczynska
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Kacprzak
- Wylogowany
- Świeżak
-
Widocznie ktoś mógł coś komuś odpalić, wejść z kimś w układ?