- Otrzymane podziękowania: 8
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
torpeda napisał: Graendail po pierwsze spamujesz bo śmiem podejrzewać że Dreamhost i ty to ta sama osoba. Nie strasz ludzi odpowiedzialnością karną gdyż nikt się ciebie nie boi. Na siłę próbujesz ludziom wciskać że czarne jest białe i nie wiem tylko czy ktoś ci za to płaci?? Jeśli chcesz mieć pewność co do źródła to proponuję Ci byś wybrał się do Frankfurckiej Polizei Präsidium i zrobił reportaż z zapytaniem o powód zamieszania. Wtedy zamkniesz ludziom gęby a ja osobiście zwrócę ci honor,zresztą dlaczego nasza polska policja miałaby wypowiadać się w sprawie?? A poza tym niemieckiej zależy na jej wyciszenie.. Jeśli chodzi o twoją zaciętą walkę w obronie tych biednych gwałcicieli, którzy byli zmuszeni tak potraktować te nie dobre dziewczęta to chciałabym powiedzieć, że obrażasz moje uczucia religijne w tym momencie.
torpeda napisał: Dreamhost vel Pawle S. Słyszałam, że bronisz z całą mocą tajnego agenta przybyszów zaległych u naszych sąsiadów plujących białym kobietom w twarz. Bronisz ich z taką zacientością, że nie wiadomo czy nie powinieneś w policji pracować. Nie wiem tylko po co skoro nawet dzieci nie masz, więc nie masz naturalnej empatii jaką mają rodzice zgwałconych dziewczynek. Zamilcz proszę
torpeda napisał: Dreamhost vel Pawle S. Słyszałam, że bronisz z całą mocą tajnego agenta przybyszów zaległych u naszych sąsiadów plujących białym kobietom w twarz. Bronisz ich z taką zacientością, że nie wiadomo czy nie powinieneś w policji pracować. Nie wiem tylko po co skoro nawet dzieci nie masz, więc nie masz naturalnej empatii jaką mają rodzice zgwałconych dziewczynek. Zamilcz proszę
torpeda napisał: Graendail po pierwsze spamujesz bo śmiem podejrzewać że Dreamhost i ty to ta sama osoba. Nie strasz ludzi odpowiedzialnością karną gdyż nikt się ciebie nie boi. Na siłę próbujesz ludziom wciskać że czarne jest białe i nie wiem tylko czy ktoś ci za to płaci?? Jeśli chcesz mieć pewność co do źródła to proponuję Ci byś wybrał się do Frankfurckiej Polizei Präsidium i zrobił reportaż z zapytaniem o powód zamieszania. Wtedy zamkniesz ludziom gęby a ja osobiście zwrócę ci honor,zresztą dlaczego nasza polska policja miałaby wypowiadać się w sprawie??
Graendail napisał: torpedo - muszę ci odpowiedzieć na parę spraw, bo mam wrażenie, że nie zrozumiałeś:
torpeda napisał: Graendail po pierwsze spamujesz bo śmiem podejrzewać że Dreamhost i ty to ta sama osoba. Nie strasz ludzi odpowiedzialnością karną gdyż nikt się ciebie nie boi. Na siłę próbujesz ludziom wciskać że czarne jest białe i nie wiem tylko czy ktoś ci za to płaci?? Jeśli chcesz mieć pewność co do źródła to proponuję Ci byś wybrał się do Frankfurckiej Polizei Präsidium i zrobił reportaż z zapytaniem o powód zamieszania. Wtedy zamkniesz ludziom gęby a ja osobiście zwrócę ci honor,zresztą dlaczego nasza polska policja miałaby wypowiadać się w sprawie??
1. Dreamhost i ja to dwie różne osoby - nie mam jak tego udowodnić, ale to chyba bez znaczenia.
(...)