- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
KW1 napisał: Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla, Prezesa Koła Łowieckiego “Bór” w Słubicach, za to, że w założonym przeze mnie w dniu 04.01.2011 r. temacie zamieszczonym na forum portalu www.słubice24.pl pt. “Myśliwy Słubiczanin strzelił byka i twierdził, że to łania” użyłem nieprawdziwych i godzących w Jego dobre imię zwrotów, a także pomówiłem go o podejmowanie nieprawdziwych zachowań narażających Go na utratę zaufania publicznego.
Moje wypowiedzi, a także użyte przeze mnie sformułowania miały charakter oczywiście bezprawny i niczym nie uzasadniony. Oświadczam, że nie będę w przyszłości używał tego rodzaju skandalicznych i oczywiście kłamliwych sformułowań pod adresem Pana Krzysztofa Mencla.
Krzysztof Woźniak
Twoja trauma napisał: Pewnie dostał wyrok sądu albo pisemko od adwokata
Ale to dobrze, że dostał po dupie, może w koncu będzie wiecej kultury i ludzie sie naucza. Tera każdy mądry wchodzi wielkie komentarze sadzi, dzieci neostrady, leją sie po pyskach. Trzeba myslec co sie pisze, bo wszedzie nas kurka wyśledzą.
fionaa napisał:
Twoja trauma napisał: Pewnie dostał wyrok sądu albo pisemko od adwokata
Ale to dobrze, że dostał po dupie, może w koncu będzie wiecej kultury i ludzie sie naucza. Tera każdy mądry wchodzi wielkie komentarze sadzi, dzieci neostrady, leją sie po pyskach. Trzeba myslec co sie pisze, bo wszedzie nas kurka wyśledzą.
Ja się zastanawiam czy to nie jest kneblowanie ust ludziom?