czynsz 600 zł, to norma czy dużo za dużo???

Więcej
2013/09/20 07:55 - 2013/09/22 08:51 #17453 przez ru-dy
a no jeszcze tylko jedno dodam od siebie, rozumiem że cena mieszkań jest lekko wyższa, takie prawa rynku jak kolega zauważył. Ale np. cena ogrzewania to porażka, dlaczego ciepła woda w Słubicach ma kosztować więcej niż w Gorzowie? Pozatym już też kiedyś mieszkałem w Słubicach, ale się wyniosłem do Gorzowa bo moja kobieta straciła pracę i nie mogliśmy chwilowo nic znaleźć na miejscu, a w Gorzowie się coś znalazło prawie od razu. Teraz znowu powoli planuję wracać do Słubic.
Ostatnia2013/09/22 08:51 edycja: ru-dy od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/09/20 09:00 - 2013/09/20 11:58 #17455 przez bonkesku

jurek napisał: a ty rozumiesz co jest podaż, popyt i gospodarka rynkowe czy jeszcze w gimnazjum siedzisz?
jak są chętni płacić takie pieniędze, to sie takie pieniądze woła, nie czepiaj sie ludzi

a jak ci za dużo to się wyprowadź do tego szczecina skoro tam tak fajnie i super perspektywy, tylko tam zarobisz 1500 pracujac w jakims sklepie albo zakladzie, a w niemczech zarobisz tyle samo ale w euro i mozna sobie wynajmowac chatke, proste

znalazł się ekonomista, znasz kilka pojęć i myślisz ze kim jesteś? rzuć jeszcze innymi słowami i pokaż jaki to ty oczytany jesteś :laugh:
może od razu zaraz do podstawówki co?
nie każdy ma możliwość pracy w Niemczech z różnych powodów, ci co pracują to pracują ale są tacy którzy nie, chcą tu mieszkać i muszą płacić krocie za wynajem, tu widzę mało z tego rozumiesz bo widzisz tu tylko popyt i usprawiedliwiasz to cenami.. mojego zdania nie zmienisz, tym bardziej swoimi "madrosciami" wiec daj sobie spokój, tyle w temacie
Ostatnia2013/09/20 11:58 edycja: bonkesku od.

Więcej
2014/08/15 09:29 #19816 przez pio
za ile metrów

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas