Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!

Więcej
2013/02/13 17:37 #15507 przez KRos70
Statoil w Słubicach UWAGA!!!!! was created by KRos70
Witam Słubiczan. Odradzam i ostrzegam przed tankowaniem na nowej stacji paliw w Słubicach, mowa o STATOIL. Słyszałam od znajomego o dystrybutorach które oszukują i niestety sama tego doświadczyłam. Pracownicy w ogóle nie zareagowali na moją uwagę tylko wzruszyli ramionami i nic w tej sprawie nie zrobili. No masakra , kazali mi przyjechać na drugi dzień jak będzie kierownik. ODRADZAM!!!!!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/02/14 06:10 #15511 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
A jakieś konkrety? Dystrybutory muszą być legalizowane, więc oszukiwać nie mogą, bo stacja zostałaby wspomnieniem. Te podejrzenia czymś popierasz?

Więcej
2013/02/14 18:15 #15536 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!

KRos70 napisał: Witam Słubiczan. Odradzam i ostrzegam przed tankowaniem na nowej stacji paliw w Słubicach, mowa o STATOIL. Słyszałam od znajomego o dystrybutorach które oszukują i niestety sama tego doświadczyłam. Pracownicy w ogóle nie zareagowali na moją uwagę tylko wzruszyli ramionami i nic w tej sprawie nie zrobili. No masakra , kazali mi przyjechać na drugi dzień jak będzie kierownik. ODRADZAM!!!!!

Trzeba było nie płacić za tankowanie.

Więcej
2013/02/14 22:01 #15538 przez Vincent Vega
Replied by Vincent Vega on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
A mógłbyś sprecyzować jak te dystrybutory oszukują, bo też tam tankowałem, ale nie zwróciłem uwagi? Może mnie też oskubali??

Więcej
2013/02/14 22:53 #15540 przez KRos70
Replied by KRos70 on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Miałam auto na rezerwie i zatankowałam za 150 zł. Po zatankowaniu dalej było na rezerwie i ledwo dojechałam do domu bo auto cały czas przerywało(trasa słubice-rzepin), na miejscu okazało sie że w baku nie ma prawie w ogóle paliwa. No to hallo coś jest chyba nie tak?????

Więcej
2013/02/15 06:02 #15541 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Za 150 złotych to koło 30 litrów. Nie ma możliwości, żeby cię oszukali o 25 litrów na 30 litrach. A może masz uszkodzony czujnik poziomu paliwa, może wlałaś nie takie paliwo, jak trzeba - a wlałaś na pewno do baku ? :-)

Więcej
2013/02/15 09:53 #15547 przez kreplas
Replied by kreplas on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Wątpię, żeby dystrybutor oszukiwał aż o tyle. Oczywiście litr litrowi, szczególnie na stacji benzynowej, nigdy nie będzie równy, ale na 150zł. nie może stać się tak, żeby nie wlało wcale. Chociaż kiedyś na Orlenie koło kościoła, kiedy były stare dystrybutory, miałem podobne zdarzenie, tzn. nie był wykasowany poprzedni zakup, widocznie pistolet byłźle odłożony, i zapłaciłem za czyjeś paliwo. Ale to było 20 lat temu. Teraz dystrybutory raczej nie oszukują.

Więcej
2013/02/15 10:48 #15550 przez KRos70
Tak, zamiast nalać paliwa do baku to nalałam sobie 98 do torebki...

Więcej
2013/02/15 15:19 #15553 przez kreplas
Replied by kreplas on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!

KRos70 napisał: Tak, zamiast nalać paliwa do baku to nalałam sobie 98 do torebki...

Wniosek jest jeden: zapłaciłaś za czyjeś paliwo:-). Nie jest to miłe...

Więcej
2013/02/15 17:25 #15559 przez KRos70
Teraz to wszystko jest możliwe. Jak tak wszystkich ludzi traktują to nic dziwnego, że wiecznie tam pusto.

Więcej
2013/02/15 21:40 #15563 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
A ty słoneczko nie pracujesz przypadkiem na Orlenie albo innym "tanksztelu"? :laugh:

tankuje na statoilu od zawsze, bo duzo jezdze, jak powstał w slubicach tankowałam już kilka razy do pełna i jest lux, zero problemow, cena ok, niskie spalanie i mam punkty na karcie :kiss:

polecam tankowac na shell i statoil

KRos70 napisał: Teraz to wszystko jest możliwe. Jak tak wszystkich ludzi traktują to nic dziwnego, że wiecznie tam pusto.

Więcej
2013/02/15 23:00 #15565 przez KRos70
SŁONECZKO to sobie na niebie poszukaj! Taka jest ludzka mentalność jak coś człowiek napisze na forum to zaraz znajdzie się ktoś właśnie z takim tokiem myślenia, że : KONKURENCJA albo jeszcze coś innego.

Więcej
2013/02/15 23:26 #15566 przez gorden
Replied by gorden on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!

matkapolka2 napisał: A ty słoneczko nie pracujesz przypadkiem na Orlenie albo innym "tanksztelu"? :laugh:

tankuje na statoilu od zawsze, bo duzo jezdze, jak powstał w slubicach tankowałam już kilka razy do pełna i jest lux, zero problemow, cena ok, niskie spalanie i mam punkty na karcie :kiss:

polecam tankowac na shell i statoil

KRos70 napisał: Teraz to wszystko jest możliwe. Jak tak wszystkich ludzi traktują to nic dziwnego, że wiecznie tam pusto.

I co matkopolko mnie besztasz, a sama wypisujesz bzdury, że KRos70 z konkurencji.
Widzisz jak to jest? Kto słowem wojuje... :)
Trochę za cienka w uszach jesteś moja droga, a taką z siebie mądralę robisz naokoło ;-)

Więcej
2013/02/16 14:41 #15568 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
naucz sie czytac ze zrozumieniem, nie wypisuje ze KRos70 jest z konkurencji, ale zadałam tylko pytanie, a to roznica. jestes nowa na forum, wiec moze troche kultury i ogarnięcia na poczatek?

tez tankuje na statoilu i zawsze jest ok, wiec podalam tylko swoje zdanie. swoja drogą jakim trzeba byc bystrzachą, zeby zalać tyle litrów i pojechac dalej nie orientujac sie że coś nie tak :P wystarczy spojrzec na kontrolke poziomu paliwa :woohoo:

"cienka w uszach" - dobry tekst, musze zapamietac ;)

gorden napisał:
I co matkopolko mnie besztasz, a sama wypisujesz bzdury, że KRos70 z konkurencji.
Widzisz jak to jest? Kto słowem wojuje... :)
Trochę za cienka w uszach jesteś moja droga, a taką z siebie mądralę robisz naokoło ;-)

Więcej
2013/02/25 13:11 #15682 przez skubany75
Replied by skubany75 on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
coś mi tu trąci opowieściami z krypty.
150zł i brak paliwa w baku?!
osobiście kilka razy tankowałem na tej stacji za różne kwoty i było ok. normalne paliwo za w miarę normalne jak na Słubice pieniądze. zastanowił bym się raczej nad stanem technicznym auta.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas