- Otrzymane podziękowania: 15
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Ależ możesz nadal się podcierać listkami i zamiast wody używać trocin, przepisy jednak mówią jasno - ciepła woda i inne "luksusy" mają w szkołach być.Rob napisał: a właśnie, że chuchacie na te wasze pociechy. No i co z tego, że mamy XXI wiek ? Teraz nawet krzyknąć nie można na ucznia, bo on i jego rodzice polecą zaraz do prokuratora. Zimny prosznic w łazience bardzo dobrze mu zrobi, a ciepła woda to zbędny luksus.
vivaldi napisał: Rob: Na tej zasadzie co co piszesz działają raczej poprawczaki a nie szkoła!!! Nie wiem z kad się bierze Twoje rozgoryczenie, ale myślę ze krzykiem i tak za wiele nie można osiągnąć. Sam tez napewno preferujesz bardziej wodę ciepłą a nie zimna szczególnie pod prysznicem ! Każdy normalny rodzic stara się stworzyć swojemu dziecku jak najlepsze warunki nauki oczywiście w miarę własnych możliwości finansowych. Co w tym złego ? Żyjemy w takich czasach ze edukacja jest najważniejsza, ponieważ zabezpiecza przyszłość i gwarantuje lepsze możliwości rozwoju. Ale również masz racje ze powinno się nie tylko dawać ale tez wymagać od dzieci, nie krzykiem ale dobrym przykładem. Co zasiejesz to zbierzesz - taka jest prawda !
yon napisał: "Żyjemy w takich czasach ze edukacja jest najważniejsza, ponieważ zabezpiecza przyszłość..."
No wymyślił !!! To jeszcze powiedz komu zabezpiecza, bo jakoś tego wokół nie widzę. Z kolei ta prywatna szkoła podstawowa może być fajną sprawą, bo w normalnych szkołach uczy się wielu rzeczy kompletnie niepotrzebnych i zastąpienie ich np. nauką języków to przełom.
kotek napisał: Nie wiem jak jest w szkole nr 1 czy 3 ale wiem na pewno,że w szkole nr 2 nie ma papieru do wycierania ......Wiem jednak na 100procent,że w gimnazjum nr 2 papier jest......w te dni kiedy przychodzą Niemcy,którzy uczestniczą w wymianie polsko -niemieckiej.To zjawisko występuje co drugi tydzień.Myślę,że dzieciaki już od małego są doskonale wyedukowane jakie miejsce zajmują i będą zajmować w Europie.I chociaż nie o papier chodzi,to jakoś przykry jest fakt,że to właśnie w szkole wpaja się już od dziecka ,że ludzie dzielą się na tych lepszych i gorszych.
Dlaczego pupy niemieckich dzieci powinny być czyste a polskich już nie??
Piękne.kotek napisał: Nie wiem jak jest w szkole nr 1 czy 3 ale wiem na pewno,że w szkole nr 2 nie ma papieru do wycierania ......Wiem jednak na 100procent,że w gimnazjum nr 2 papier jest......w te dni kiedy przychodzą Niemcy,którzy uczestniczą w wymianie polsko -niemieckiej.To zjawisko występuje co drugi tydzień.Myślę,że dzieciaki już od małego są doskonale wyedukowane jakie miejsce zajmują i będą zajmować w Europie.I chociaż nie o papier chodzi,to jakoś przykry jest fakt,że to właśnie w szkole wpaja się już od dziecka ,że ludzie dzielą się na tych lepszych i gorszych.
Dlaczego pupy niemieckich dzieci powinny być czyste a polskich już nie??