Prawo jazdy - jaka szkoła?

• driver
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/27 10:59 #1571 przez driver
Replied by driver on topic O:Prawo jazdy
a czym Pan Pablo tez pilnuje tych 30 godzin przed egzaminem, i na miasto bierze dopiero po zaliczeniu przez kursanta odpowiedniej teorii?? i nie robi "rozpisywania godzin"? jeśli tak to popieram, jeśli nie (czyli jak wszyscy) to nic nowego

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• Była Kursantka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/27 16:20 #1576 przez Była Kursantka
Replied by Była Kursantka on topic O:Prawo jazdy
Najlepsza szkoła w Słubicach to "Dobra szkoła" Osobiście polecam-instruktor cierpliwy,miły,uczy świetnie i wogule to jest w tej szkole super:-)Polecam i pozdrawiam pana Daniela:-)

• Ania
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/27 18:49 #1584 przez Ania
Replied by Ania on topic O:Prawo jazdy
Według mnie najlepszymi nauczycielami są Ci, którzy cierpliwie tłumaczą , powtarzając kilkakrotnie - czasami do znudzenia, te same rzeczy.
Chwilami ma się dosyć, ale wierzcie mi to się później przydaje.Takimi nauczycielem jest napewno pan Zasada.
Dopiero teraz jak jeżdżę sama przypominam sobie podobne sytuacje , które zdarzyły się w czasie kursu i po cichu przyznaję rację Panu Jurkowi.
Pozdrawiam Pana i dziękuje:)

• Kursantka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/27 21:27 #1587 przez Kursantka
Replied by Kursantka on topic O:Prawo jazdy
Ja powiem tak:
Każdy mówi,że najlepiej jeździ się tu, inni,że tam a tak naprawdę to skąd Wy możecie wiedzieć gdzie najlepiej się jeździ skoro byliście tylko u jednego instruktora... Dlatego dla Was najlepszy jest ten kto was uczył.. I nie możecie porównać z resztą instruktorów ;) Ja natomiast mogłam porównać dwie różne szkoły, bo w tylu byłam... I dlatego mam inne zdanie... m.in na temat ilości głosów w ankiecie.

• Patrycja
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/27 22:51 #1588 przez Patrycja
Replied by Patrycja on topic O:Prawo jazdy
co do tej kursantki wyżej to popieram .! ;) Ja osobiście jestem teraz w "Pablo" i jest super,bombowo,najlepiej i bardzo śmiesznie ;) haha Kartofelki :P
Pozdrowienia dla Pana Pawła ;)) B)

• gość
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/28 14:42 #1598 przez gość
Replied by gość on topic O:Prawo jazdy
Najlepsza szkoła jazdy w Słubicach to zdecydowanie Bolek i Lolek, bardzo dobrze uczą i są bardzo cierpliwi, poza tym bardzo miła atmosfera tam panuje .

• ;p
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/28 17:21 #1599 przez ;p
Replied by ;p on topic O:Prawo jazdy
tak wyjątkowo cierpliwi ...
haha

• Dorota
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/02/28 23:06 #1603 przez Dorota
Replied by Dorota on topic O:Prawo jazdy
Ja swoje prawko zdobyłam dzięki szkole pana Jurka Zasady (za 2-gim razem). Na początku kursu wściekałam się ,że muszę zaliczyć teorię zanim wyjadę na miasto
ale złość mi przeszła już na pierwszej jezdzie - wykłady- mnóstwo cennych rad - gdy wiedziałam "co z czym się je" ławiej było mi rozpocząć naukę praktyczną. Fajna atmosfera na wykładach i podczas jazdy. Muszę tu wspomnieć również o Pawle który ma anielską cierpliwość do kursantów!!!!
Bardzo miło wspominam ten kurs, fakt, nie mogę porównać innych szkół gdyż uczyłam się tylko w w\w ale poznałam kilka osób w trakcie swojego kursu które po zakonczeniu kursu w innej szkole dokupowały godziny u pana Jurka i nie wypowiadali sie miło o szkołach jazdy w których zapisali się na kurs. Pamiętam z wyjazdów do Gorzowa, że gdy my pruliśmy :) 90-tką auta z innych słubickich szkół (oczywiście nie wszystkich
gnały jak szalone i szybko znikały nam z oczu - u pana Jurka przepisy to przepisy- i ciesze się,że weszło mi to też w krew :)
Poleciłam już tą szkołę kilku moim znajomym - i również są bardzo zadowoleni -także będę ją nadal polecała!!!
Pozdrawiam

Więcej
2009/03/01 12:37 #1609 przez kbl
Replied by kbl on topic O:Prawo jazdy
Ja jutro lub pojutrze odbiorę dokument, a osobą której najbardziej to zawdzięczam jest Pan Jerzy Zasada - kurs był jedną z najprzyjemniejszych rzeczy w moim życiu (egzamin jedną z najmniej przyjemnych :) ), dzięki OSK Zasada polubiłem jazdę samochodem i mam nadzieję, że na długo tak pozostanie. Moja siostra przykładowo, po kursie w LOKu (wprawdzie już kilka lat temu) miała taką awersję do pojazdów mechanicznych, że dopiero w pracy, pod "przymusem" zaczęła jeździć samochodem (po 4 latach od zrobienia prawka!). Pan Jurek jest genialnym, dowcipnym, tolerancyjnym i cierpliwym nauczycielem. Jeden z najprzyjemniejszych ludzi jakich w życiu spotkałem. A jak ktoś woli spokojnych i niegadatliwych (bo rozumiem, że ktoś może nie lubić "rozładowywania atmosfery" sposobem Pana Jurka :) ) to może poprosić o jazdy z Pawłem Zasadą.
W skrócie - każdy znajdzie coś dla siebie, a Pan Jurek zawsze znajdzie idealne wyjście.
no i zawsze pamięta o swoich kursantach ! :)
Pozdrawiam
Paweł D.

• michał P
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/03/01 13:34 #1611 przez michał P
Replied by michał P on topic O:Prawo jazdy
NIe no pan Jurek powinien dostac nagrode Nobla:) żałosne...

• PP
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/03/01 13:36 #1612 przez PP
Replied by PP on topic O:Prawo jazdy
Pamieta, pamieta i nawet zyczenia wysyla na swieta:)
pozdrawiam Pana Jurka

Więcej
2009/03/01 15:52 #1618 przez kbl
Replied by kbl on topic O:Prawo jazdy
@ Michał P. : fakt. żałosne.

• internauta
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/03/02 06:40 #1624 przez internauta
Replied by internauta on topic O:Prawo jazdy
To już nie żałosne to jest śmieszne:woohoo:

• Słubice
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/03/02 07:28 #1625 przez Słubice
Replied by Słubice on topic O:Prawo jazdy
Ja powiem tyle...
Dziwi Mnie tylko jedno ... Ze jakoś wszyscy (większość) pisząc do Pana Zasady jakoś się rozpisują,tak jak On... ;) haha

• Polecający
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/03/02 07:54 #1626 przez Polecający
Replied by Polecający on topic O:Prawo jazdy
Polec. P. J. Zasadę ( to tak, żeby nie było za długo )

Ps. jest ankieta i widać kto jest rekomendowany.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas