Prawo jazdy - jaka szkoła?

• brum brum
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/25 14:44 #2647 przez brum brum
Replied by brum brum on topic O:Prawo jazdy
doświadczenie napisał:

A ja słyszałem, że instruktorzy tych nowych szkół są świerzo po kursie, są bez doświadczenia i nie mają pojęcia o uczeniu. Wiec życzę Tobie powodzenia w Pelce i reszccie w pozostałych świerzych szkółkach:) Ps. Nawet nie wiedzą czy się do tego nadają:woohoo:

Pozatym "świerzo" pisze się przez "ż". Jeśli uczysz tak samo dobrze jak znasz ortografię, to rozumiem Twoje obawy co do konkurencji:) I życzę powodzenia :)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• franek kimono
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/25 20:13 #2649 przez franek kimono
Replied by franek kimono on topic O:Prawo jazdy
doświadczenie napisał:

A ja słyszałem, że instruktorzy tych nowych szkół są świerzo po kursie, są bez doświadczenia i nie mają pojęcia o uczeniu. Wiec życzę Tobie powodzenia w Pelce i reszccie w pozostałych świerzych szkółkach:) Ps. Nawet nie wiedzą czy się do tego nadają:woohoo:

gdyby nie znali się na tym co robią lub nie byli pewni swoich zdolności, to by nie ładowali swoich pieniędzy w otwarcie szkoły jazdy z marszu, na pewno twój instruktor takie głupoty ci opowiada bo sam nauczył się uczyć na koszt pracodawcy a jak wiedział o co chodzi to dopiero otworzył szkole, tak tylko tchórz postępuje, a jeździć po Gorzowie to i małpę nauczysz....pozdrawiam nowe szkoły bo tylko one wymuszą na starych wygach choć o drobinę refleksji...

• internauta
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/25 21:23 #2650 przez internauta
Replied by internauta on topic O:Prawo jazdy
Jak zwykle same barany

• jons
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/25 22:20 #2651 przez jons
Replied by jons on topic O:Prawo jazdy
brum brum napisał:

doświadczenie napisał:

Pozatym "świerzo" pisze się przez "ż". Jeśli uczysz tak samo dobrze jak znasz ortografię, to rozumiem Twoje obawy co do konkurencji:) I życzę powodzenia :)

Tak ,dokładnie popieram. Najpierw to niech się osoba nauczy poprawnej pisowni, a dopiero pozniej ocenia innych bezpodstawnie. Ja natomiast słyszalem, ze ta jedna nowa szkola to ma instruktora, który ma prawo jazdy juz parenascie lat i doswiadczenie. Pozdro!

• Polonista
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/25 23:00 #2655 przez Polonista
Replied by Polonista on topic O:Prawo jazdy
jons napisał:

brum brum napisał:

doświadczenie napisał:

Tak ,dokładnie popieram. Najpierw to niech się osoba nauczy poprawnej pisowni, a dopiero pozniej ocenia innych bezpodstawnie. Ja natomiast słyszalem, ze ta jedna nowa szkola to ma instruktora, który ma prawo jazdy juz parenascie lat i doswiadczenie. Pozdro!

Heh bo wam się nigdy błędu nie zdażyło zrobić. Chyba, że wy Nadludzie. Jacyś lepsi nieomylni. Czepiacie sie chłopaka:angry:

• rudy rudi
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/26 07:14 #2656 przez rudy rudi
Replied by rudy rudi on topic O:Prawo jazdy
niestety czas posiadania prawa jazdy nie idzie w parze z doświadczeniem, można mieć 20 lat prawo jazdy i nie wyjechać za obręb województwa...

• olo
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/26 20:19 #2660 przez olo
Replied by olo on topic O:Prawo jazdy
Albo posiadać 20 lat prawo jazdy i być rozważnym kierowcą z doświadczeniem .

• pierdoła
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/06/27 20:45 #2666 przez pierdoła
Replied by pierdoła on topic O:Prawo jazdy
...Jezu, ale tu pierdoły wypisują! Od razu widać, że to instruktorzy na siebie plotkują. Pieprzę ta i zapiszę się na kurs w Gorzowie, bo tu to chyba zwymiotuję. INSTRUKTORZY zmieńcie pracę... bo długo nie pociągniecie...nienawiść może i do zawału doprowadzić :) pozdrawiam. Pierdoła.

• Monika
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/07/20 11:56 #2948 przez Monika
Replied by Monika on topic O:Prawo jazdy
Ja polecam wszystkim szkole jazdy "PABLO",wspanialy instruktor,dobrze tlumaczy i mozna sie od niego duzo nauczyc.BArdzo cierpliwy i wogole swietny z niego facet :) POZDRAWIAM PAWEL;)

• KOLES
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/07/20 15:23 #2954 przez KOLES
Replied by KOLES on topic O:Prawo jazdy
7 LAT TEMU ZDAWAŁEM PRAWKO I POLECAM JURKA ZASADE ;)

• k
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/07/21 06:54 #2962 przez k
Replied by k on topic O:Prawo jazdy
w ciagu 7 lat wiele sie zmienilo ;)

• Mati
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/08/10 12:59 #3190 przez Mati
Replied by Mati on topic O:Prawo jazdy
Bolek i Lolek sam u nich robie prawko :) dobrze tłumaczą

• xyz
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/08/10 15:04 #3194 przez xyz
Replied by xyz on topic O:Prawo jazdy
do mati: napisz co takiego mądrego się dowiedziałeś to skorzystamy wszyscy B) , i skąd wiesz jak tłumaczą inni? Miałeś choć styczność z innymi instruktorami? Nie odpowiadaj bo to tylko pytanie retoryczne ....:P

• zainteresowany
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/08/23 11:50 #3376 przez zainteresowany
Replied by zainteresowany on topic Prawo Jazdy Ranking
Tutaj macie Ranking zdawalności za pierwsze półrocze 2009r, powinien on ułatwić zainteresowanym wybór szkoły:) Mniej więcej oddaje gdzie warto iść się szkolić:)

POWIAT SŁUBICKI

nazwa szkoły miejscowość ilość egzam. zdali za pierwszym
razem (w proc.)

1. Agent Słubice 54 50,0
2. Junior Wiłkojć Słubice 242 48,2
3. LOK Słubice 52 42,3
4. Bolek i Lolek Słubice 147 36,4
5. Sebastian Ośno 215 32,6
6. Alf Słubice 256 29,6
7. Pablo Subice 31 26,7
8. Dobra szkoła Słubice 82 23,2
9. OSK Zasada Słubice 91 22,0
10. Flinston Rzepin 147 19,3

więcej na:
www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/artic...KIEROWNICA/153249252

• temat zamkniety
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/08/23 13:28 #3377 przez temat zamkniety
Replied by temat zamkniety on topic O:Prawo Jazdy Ranking
tak tak,kolejny frajer bawi się w pisanie o rankingach, szkoda że nie podają po ilu godzinach szkolenia te osoby podchodziły do egzaminu. Guzik wiesz na temat szkolenia wiec ciesz sie ze masz plastik i idź na ryby bo nas to już nie iteresuje.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas