Prawo jazdy na raty

Więcej
2015/04/27 14:29 #22204 przez pozytywnie
Prawo jazdy na raty was created by pozytywnie
Cześć, chciałabym wiedzieć, czy ktoś robił kurs na prawo jazdy w Słubicach, płacąc za nie na raty.
Prosiłabym też o aktualne opinie na temat szkół / instruktorów pod względem podejścia do ucznia, godzin kursów i możliwości dostosowania jazd. Będę bardzo wdzięczna :)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/04/27 14:56 #22205 przez Alice
Replied by Alice on topic Odp: Prawo jazdy na raty
robie "prawko" w Bolek i Lolek,place na raty..w kazdej ze slubickich szkol mozna placic na raty,nie robia zadnych problemow...co do tego jaka szkola jazdy najlepsza-zdania beda zawsze podzielone ;-) ja z B i L jestem dosyc zadowolona...przygotuj sie na spore koszty,w tym drogie badania lekarskie-200 zlotych,odbior w Starostwie 100 zlotych,prawki 1800 zlotych...no ijak nie zdasz egzaminow,testow,to wszystko jest extra platne...ja na razie mam przerwe krotka,bo mam mature.

Więcej
2015/04/27 22:03 #22207 przez pozytywnie
Replied by pozytywnie on topic Odp: Prawo jazdy na raty
Wiem, wiem. Robię drugie podejście po 4 latach przerwy. Sporo zdrożało. Wcześniej płaciłam 1700 zł, czy 1800 zł za wszystko. Tylko to też w Warszawie było.

Więcej
2015/05/08 15:17 #22264 przez ciekawski georg
Replied by ciekawski georg on topic Odp: Prawo jazdy na raty
teraz wszystko sprzedaja na raty :)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas