- Otrzymane podziękowania: 0
Co do kadry w tym przedszkolu to prawdziwa ruletka, co chwila nowa pani... Czy aby właścicielka chce ukryć kiepskie wynagrodzenie swoich pracowników? Bo jakoś podniesienia poziomu tej placówki nie widzę. Wyglada mi to na przytułek albo oazę gdzie niektórzy chca się schronić. Supeeer dziecko. To moje subiektywne odczucie, ale czy moge się mylić? Jak dotad intuicja mnie nie zawodzi.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
x-sinska napisał:
Co do kadry w tym przedszkolu to prawdziwa ruletka, co chwila nowa pani... Czy aby właścicielka chce ukryć kiepskie wynagrodzenie swoich pracowników? Bo jakoś podniesienia poziomu tej placówki nie widzę. Wyglada mi to na przytułek albo oazę gdzie niektórzy chca się schronić. Supeeer dziecko. To moje subiektywne odczucie, ale czy moge się mylić? Jak dotad intuicja mnie nie zawodzi.
tak sie składa ze moje dziecko chodzi do tego przedszkola i jest zadowolone, chętnie chodzi do przedszkola i bardzo mnie to cieszy. Jakoś jak na razie kadra sie nie zmienia. Fakt w przeszłosci tak było, ale kto tak na prawdę wie dlaczego kadra sie zmieniała. Ja słyszałam opinię Pani, która tam pracowała będąc już emerytowaną przedszkolanką i jej pretensje dotyczyły godzin pracy, ale jak ktoś sie przyzwyczaił, że na państwowym robi się kilka godzin dziennie a tu trzeba było dłuzej no to już problem takiej osoby.
Twierdząc że wygląda to jak przytułek obrażasz rodziców, którzy posyłają tam dzieci, a może tak odwiedź przedszkole i zobacz jak wygląda, jakie normy spełnia i wtedy możesz sie wypowiadać a może po prostu żal dupe ściska że na s na to stać.