Moja córka chodzi do Miejskiego Żłobka już drugi rok i jest zachwycona. Uwielbia swoje Panie i dzieci z grupy:) Jak tylko widzi żłobek już się bardzo cieszy
Panuje tam naprawdę bardzo miła atmosfera, Panie są bardzo odpowiedzialne i doświadczone. Moja córka wiele się w żłobku nauczyła, jest samodzielna. Panie mają niesamowitą wyobraźnie i w bardzo fajny sposób potrafią dzieciom zająć czas. Zawsze bawią się wśród dzieci, nie są puszczane jak samopas. Zdarza mi się nawet w dni wolne, ze moja mała przychodzi do mnie i mówi "Mamuś chcę iść do dzieci, do żłobka". To dla mnie najlepszy dowód na to, że czuje się tam dobrze, nie dzieje jej się krzywda:) Nie zamieniłabym tej placówki na żadną inną. Nie zgodzę się z tym, że dzieci w grupie jest za dużo, bo takie dzieciaczki szybko się integrują i nie trzeba się skupiać zbyt wiele na każdym z osobna. Potrafią działać w grupie. Jeśli ktoś twierdzi, ze stawki są za wysokie, to chyba nie zna cen, jakie są w prywatnych placówkach. Bądźcie realistami - nie ma nic za darmo. To naprawdę niewiele, jeśli dzięki tym Paniom mam codziennie psychiczny spokój, że moje dziecko jest pod dobrą opieką i szczęśliwe. A nie oszukujmy się, praca z dziećmi wcale nie należy do łatwych. Uważam, ze Panie odwalają po prostu kawał dobrej roboty!!!!! Chylę im czoła i pozdrawiam!!!