Żłobek "Super dziecko"

Więcej
2013/05/14 15:38 #16343 przez ameliaczer
Żłobek "Super dziecko" was created by ameliaczer
Witam.

Chciałabym zasięgnąć opinię w sprawie żłobka "Super dziecko". Mam prawie dwuletnią córeczkę i chciałabym ją oddać właśnie do tego żłobka. Słyszałam, jednak bardzo złe opinie na temat pań, które się zajmują dziećmi w żłobku, że dzieci są źle traktowane,zasmarkane i kilka jeszcze innych rzeczy. Może to tylko jakieś plotki, ale wolałabym oddać dziecko w bezpieczne miejsce, tyle się słyszy o tych żłobkach. Może to tylko plotki, wieć proszę o opinie rodziców, którzy mają tam swoje dzieci.
Z góry dziękuję.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/05/14 15:50 #16345 przez Anetanus
Replied by Anetanus on topic Odp: Żłobek "Super dziecko"
Słyszałam, że panie tam pracujące nie mają raczej powołania do dzieci. Moim zdaniem, jeżeli ktoś nie lubi dzieci nie powinien z nimi pracować. Moja koleżanka zabrała dziecko z tego żłobka, ponieważ uważała, że jest zaniedbywane.

Więcej
2013/05/14 16:43 #16348 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Żłobek "Super dziecko"
czasami może brakuje powołania do rodziców, a nie do dzieci?

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2014/07/25 16:18 #19584 przez julka3161
Replied by julka3161 on topic żłobek w super dziecku
dzień dobry,mam 11-sto miesięczną córeczkę i chciałabym dać ją do żłobka do "super dziecka",dlatego chciałabym poznać opinie rodziców którzy oddali dzieci pod opiekę tej placówki.

Więcej
2014/07/27 17:56 #19599 przez lary
Replied by lary on topic Odp: żłobek w super dziecku
HaHaHa nie radzę

Więcej
2016/07/12 10:58 #26321 przez nikita1984
Replied by nikita1984 on topic Odp: Żłobek "Super dziecko"
Szczerze ja bym w plotki nie wierzyła tylko sama poszła na zajęcia i troszkę poobserwowała, sama miałam swojego synka w świetnym żłobku w Krakowie Motylkowa Kraina i naprawdę świetny to był czas i przeżycie. Też tak w ciemno bałam się ale opieka, zajęcia i klimat przekonały mnie ponieważ byłam na takich próbnych zajęciach i naprawdę mój APEL , nie wierzcie plotkom, sprawdźcie sami namiary na żłobki.Pozdrawiam

Więcej
2016/07/12 13:26 #26323 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Żłobek "Super dziecko"
My po trzech dniach zabraliśmy dziecko z tego żłobka. Dziecko chodziło osmarkane, przed jedzeniem nie myją dzieciom rąk, a na koniec jedna z opiekunek coś naszemu dziecku zrobiła bo nie mogliśmy my sami przebrać pampersa na przewijaku w domu. Córka wydzierała się i nawet nam rodzicom nie chciała się spojrzeć w oczy. Od tamtej pory przebieramy na łóżku. Córka jak zobaczyła jedną z opiekunek to wzięła nogi za pas i zaczęła wyć. Wychodzi na to że na siłę przebierała i zlała dziecko bo córka mówiła bam bam. Pani dyrektor oraz ta Pani nie chciała nic powiedzieć co się stało. Nie polecamy tego żłobka.
The following user(s) said Thank You: osakowalow

Więcej
2019/06/18 18:06 #34657 przez Elisabeth
Replied by Elisabeth on topic Odp: Żłobek "Super dziecko"
A ja polecam, bo teraz dużo się zmieniło. Ważne dla mnie że szybko reagują jak zobaczą katar to od razu dzwonią po rodzica żeby inne dzieci się nie zaraziły. A jak jakaś wirusowka zaczyna zbierać żniwo, to zamykają żłobek żeby nie rozpowszechniać choroby na wszystkie dzieci. Może to i kłopot ale lepiej zapobiegać. Jedzenie tylko nadal kiepskie.

• Nela25
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2019/06/26 05:49 #34683 przez Nela25
Replied by Nela25 on topic Odp: Żłobek "Super dziecko"
Moim zdaniem we wszystkich żłobkach jest różnie. Trzeba szukać opinii u mam, gdzie posłały tam swoje dziecko.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas