Na zakupy do Frankfurtu

Więcej
2008/08/07 15:47 #712 przez agro
Replied by agro on topic Odp.:Na zakupy do Frankfurtu
Ja też chętnie robię zakupy w sklepie ogrodniczym Agrogobex i hurtowni spożywczej. Można kupić tam tanio artykuły spożywcze, nabiał, owoce i warzywa, które zawsze są świeże.Taniej tam niż w słubickich warzywniakach, które kroją na maxa. A i obsługa taka swojska, zawsze pogada i pożartuje. Czesto można tez kupic 2 rzeczy w cenie jednej(np. kalafiorki:)), polecam

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2008/08/07 17:56 #713 przez RTD
Replied by RTD on topic Odp.:Na zakupy do Frankfurtu
mac napisał:

Ja też chętnie robię zakupy w sklepie ogrodniczym Agrogobex i hurtowni spożywczej. Można kupić tam tanio artykuły spożywcze, nabiał, owoce i warzywa, które zawsze są świeże.Taniej tam niż w słubickich warzywniakach, które kroją na maxa. A i obsługa taka swojska, zawsze pogada i pożartuje. Czesto można tez kupic 2 rzeczy w cenie jednej(np. kalafiorki:)), polecam

Własnie to jest hurtownia wiec co sie dziwisz ze sa niskie ceny, jest tez hurtownia spozywcza \"kama\" tam tez mozna dostac dobre ceny sam robie tam zakupy i jest taniej niz w Agrogobeksie :P my sie cieszymy z niskiego kursu euro bo mozemy isc do niemiec i kupic tanio ale jest druga strona medalu, sklepikarze traca klientów to oznacza spadek obrotów a za tym idzie zamkniecie sklepu. Powiem Ci zeby byly takie niskie ceny w Hurtowniach to ludzie ktorzy zajmuja sie tam zamowieniami to musza sie nie źle nameczyc aby dostac gdzies dobra cene na dany produkt a to nie jest latwe (wiem cos o tym sam to robie :P )

Więcej
2008/08/08 07:44 #714 przez agro
Replied by agro on topic Odp.:Na zakupy do Frankfurtu
No fakt sklepy maja ciezko, ale w Kamie tez juz nie jest tak tanio, po za tym w AGROGOBEXIE szerszy asortyment, a ceny tam ostatnio porównywalne jak w Kamie, wiele artykułów jest tańszych:)

Więcej
2008/08/08 16:59 #716 przez RTD
Replied by RTD on topic Odp.:Na zakupy do Frankfurtu
To nazywa sie konkurencja cenowa nie które produkty maja droższe a nie które tańsze, tak jest i tak będzie :P

Więcej
2008/09/15 16:09 #781 przez drago
Replied by drago on topic Odp.:Na zakupy do Frankfurtu
Jeśli chodzi o zakupu to bardzo opłaca się iść na zakupu po chemię. Ostatnimi czasy tam byłem i ceny różnią się astronomicznie :woohoo:
Na głupim żelu do golenia Nivea miałem 10zł do przodu :side: jest wiele takich art. po które warto się przejść.
Oczywiście duży wpływ na to ma kurs euro, który ostatnimi czasy jest korzystny. (oczywiście zależy dla kogo).

Więcej
2008/09/25 21:30 #811 przez miszczu
Replied by miszczu on topic Odp.:Na zakupy do Frankfurtu
kiedy we frankfurcie zaczyna się wyprzedaż? i gdzie najlepiej iść??

Więcej
2008/10/01 21:55 #828 przez kass
Replied by kass on topic Odp.:Na zakupy do Frankfurtu
miszczu napisał:

kiedy we frankfurcie zaczyna się wyprzedaż? i gdzie najlepiej iść??

To kiedy rozpoczynają się przeceny w D? A może już są...Dawno tam nie byłam. Wiecie coś na ten temat?

Więcej
2025/03/10 21:30 - 2025/03/10 21:31 #37521 przez pokemonn
Replied by pokemonn on topic Na zakupy do Frankfurtu
Czy sa tutaj osoby, które również korzystają z PayPala? Ja dopiero niedawno zacząłem go używać do zakupów online i powiem szczerze, że jest to mega wygoda -  proste-porady.pl/jak-placic-paypalem-za-...line-i-stacjonarnym/  .  Nie trzeba podawać danych karty, płatność przechodzi błyskawicznie. 
Ostatnia2025/03/10 21:31 edycja: pokemonn od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas