- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
jkn51 napisał: Mam pytanka trzy.1/ Kto to są " my " , Ci którzy proszą ?2/ Czy to są być może przedstawiciele MSZ ? 3/czy może kogoś po....ło ?
jkn51 napisał: Aaaaaa , mężowie ... rozumiem ,rozumiem. Zatroskani ... też rozumiem. Krzywda molestowanych i gwałconych kobiet jak najbardziej mnie interesuje. Ta zadawana przez gwałcących i molestujących mężów również. Od tego jest policja i ma za te przestępstwa , wszystkich przestępców izolować i stawiać przed wymiarem sprawiedliwości. W Berlinie , Rzymie, Kolonii, Warszawie i Pcimiu Dolnym. Ale to już wiemod bardzo dawna. Ja obywatel.
xy37 napisał: czlowieku,idz sie lecz....w piatki przyjmuje w szpitalu psychiatra na NFZ,wiec zamiast debilu siac panike,wez sie za ratowanie swojego zdrowia psychicznego,bo ewidentnie masz cos z glowa.Zakladasz coraz to nowe loginy,masz ich chyba z 10,siejesz nienawisc,niczym nieuzasadniona panike,straszysz ludzi,watki ktore zakladasz sa tak podobne do siebie ze nietrudno dojsc do tego ze piszesz je ty,mimo ze pod innym loginem.Idz sie leczyc.
xy37 napisał: dobra,troche mnie ponioslo....ale nie widze sensu w tym co piszesz,kazdy wie jak jest,po co dodatkowo straszysz?to mamy sie zaszyc w domach,nie wychodzic,pomysl kjak sie czuja kobiety dojezdzajace do niemiec do pracy pociagiem..one wiedza ze jest niebezpiecznie i zapewniam cie ze sa ostrozne...a twoja pisanina to zwykle sianie strachu.