- Otrzymane podziękowania: 0
Parkowanie w Niemczech
- elninho86
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2015/09/22 17:09 #23102 przez elninho86
Pakingi płatne w FFO was created by elninho86
Witam.
Czy orientuje się ktoś czy istnieje możliwość wykupienia miesięcznego biletu czy też karty parkingowej żeby móc parkować na wszystkich płatnych parkingach w FFO uiszczając tylko jedna miesięczna opłatę?
Interesuje mnie też czy istnieje możliwość wykupienia abonamentu na parking za Bahnhofem?
Czy orientuje się ktoś czy istnieje możliwość wykupienia miesięcznego biletu czy też karty parkingowej żeby móc parkować na wszystkich płatnych parkingach w FFO uiszczając tylko jedna miesięczna opłatę?
Interesuje mnie też czy istnieje możliwość wykupienia abonamentu na parking za Bahnhofem?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- adko66
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2015/09/27 13:50 - 2015/09/28 12:10 #23123 przez adko66
Replied by adko66 on topic Parkowanie w Niemczech
Witam. pierwszy raz jadę do Niemiec, do Frankfurtu na Paul Feldner Straße 8. Czy są tam darmowe parkingi, czy płatne? Czy w Słubicach można kupić parkscheiben, gdzie i za ile? Chodzi o zegar parkingowy za szybę samochodu.
Ostatnia2015/09/28 12:10 edycja: adko66 od.
- ja28rek
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 35
2015/09/29 15:45 #23129 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Parkowanie przy Paul Feldner Straße 8
Pojedziesz to zobaczysz. W Niemczech prawie wszędzie są płatne parkingi i są tańsze niż w Polsce. Weź ze 2 Euro to ci starczy.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.