Sposoby na odchudzanie

Więcej
2025/09/03 13:38 #37882 przez mori
Sposoby na odchudzanie was created by mori
Czy doradzicie jakieś skuteczne sposoby na odchudzenie się? 
Na jakie kwestie zwrócić uwagę? 

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/09/04 07:47 - 2025/09/25 12:35 #37885 przez irlis
Replied by irlis on topic Sposoby na odchudzanie
Wodę pić codziennie rano, wieczorem, również w środku dnia. Do posiłku(śniadanie, obiad kolacja) 50 % warzyw, nie pić soków, gazowanego, starać się dużo gotować samemu.. Odrzucić słodycze, czasami upiec sobie w miarę zdrowe ciastka (by nie zwariować).... Mniej chleba, więcej sałatek, nawet z wypełniaczami takimi jak makaron lub ryż lub łosoś, lub fasola itp... Nabiał,.. Plus można wspomóc się odpowiednimi ziołami: loremvit.pl/ziola-na-odchudzanie / Na stronie jest opisane jakie zioła pomogą na odchudzanie.
Ostatnia2025/09/25 12:35 edycja: irlis od.

Więcej
2025/10/16 19:48 #37983 przez SMJJ
Replied by SMJJ on topic Sposoby na odchudzanie
Ja znam dwie - jedna to MŻ - mniej żreć, druga to SiG - seks i głód. Obie bardzo skuteczne.

Więcej
2025/11/19 14:10 - 2025/11/19 14:10 #38072 przez lionafox
Replied by lionafox on topic Sposoby na odchudzanie
Jeśli chcesz zadbać o formę, pierwszym krokiem powinien być zakup sprzętu sportowego lub maszyny do ćwiczeń; to pomoże Ci poprawić kondycję. Na stronie internetowej sklepu Globy  globy.com/about-us z pewnością znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz. Ja również kupowałem tam sprzęt sportowy, a ceny były w pełni satysfakcjonujące. Byłem bardzo zadowolony z szybkiej reakcji i uprzejmej obsługi. Zamówienie otrzymałem na czas, wszystko było starannie i pięknie zapakowane.
Ostatnia2025/11/19 14:10 edycja: lionafox od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas