Poszukiwanie śladów poprzednich wcieleń

Więcej
2025/07/08 11:45 #37765 przez irlis
Pytanie może nietypowe, ale ciekawi mnie, czy ktoś próbował docierać do jakichś wspomnień z wcześniejszych żyć? Czasami miewam sny albo skojarzenia, które zupełnie nie pasują do mojego życia i zaczynam się zastanawiać, czy to coś więcej.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/07/08 12:30 #37766 przez Garbicz
Replied by Garbicz on topic Poszukiwanie śladów poprzednich wcieleń
Coś w tym jest. Donald Tusk może być kolejnym wcieleniem Ulricha von Jungingen. Ulrich von Jungingen został zabity 15 lipca 1410 roku, gdy pod Grunwaldem Polacy pogonili Niemców. W 615 rocznicę bitwy pod Grunwaldem, tj. dokładnie 15 lipca 2025 roku Donald Tusk zapowiedział rekonstrukcję rządu. Czy pogoni Polaków? 

Więcej
2025/07/08 13:03 - 2025/07/21 13:45 #37768 przez mori
Znam ten temat i też miałem przez jakiś czas takie momenty, że coś się pojawiało w głowie – obrazy, miejsca, emocje – i kompletnie nie wiedziałem, skąd się to bierze. Potem trafiłem na tekst o tym, że pewne ślady z poprzednich wcieleń mogą się ujawniać właśnie w taki sposób, często przez sny albo powtarzające się motywy. Nie chodzi nawet o to, żeby wszystko brać dosłownie, ale żeby się otworzyć na możliwość, że nie wszystko w nas jest „z tego życia”. W tym artykule: regresja.net/trauma-czy-reinkarnacja jest sporo ciekawych rzeczy na ten temat, warto sobie poczytać. Niekoniecznie znajdziesz odpowiedzi od razu, ale może chociaż pytania będą miały więcej sensu. Ja się nie nastawiałem na nic konkretnego, ale otworzyło mi to trochę głowę.
Ostatnia2025/07/21 13:45 edycja: mori od.

Więcej
2025/07/09 13:26 #37771 przez Garbicz
Coś w tym jest. Szymon Hołownia zmienił datę rekonstrukcji rządu na 22 lipca (dawniej E. Wedel). Czyżby szykował Polakom powtórkę z Manifestu Polskiego Komitetu Wyzwolenia Narodowego?

Więcej
2025/07/09 20:23 #37772 przez Garbicz
Ciekawe co w swoim kolejnym wcieleniu myślą polskie ofiary drugiej wojny światowej, gdy widzą ten kamień. Czy myślą to samo co Krzysztof Stanowski?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas