Witamy,
Gość |
TEMAT:
Porodówka Słubice 2017/09/14 17:31 #30185
|
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
Odp: Porodówka Słubice 2017/09/15 11:28 #30195
|
WAŻNE: Zmiana opłat na cmentarzu w Słubicach
POLECAMY: Nasz nowy profil na Instagramie
NASZ PATRONAT: Kolarski weekend w Słubicac
KONCERT: Grupa MoCarta podczas Musica Autumna 2024
Witamy,
Gość |
|
Witam, chciałabym uzyskać jak najwięcej informacji na temat słubickiej porodówki m.in czy istnieje możliwość przy porodzie znieczulenia zewnątrzoponowego, czy na sali porodowej można korzystać z prysznica, pilki i innych udogodnień, jakie sa słubickie polozne i lekarze, ilu osobowe sa sale? wiem, ze mogę zadzwonić do szpitala i się zapytac, ale subiektywne opinie sa tez mile widziane, takich informacji nie dostane od oddziałowej . interesują mnie opinie mam które rodzily niedawno (max 2 lata temu) żeby opinia była 'najswiezsza". Z góry dziekuje za opinie i pozdrawiam! w razie braku odpowiedzi proszę administratorow o zadanie pytania w innym miejscu, może Facebook? |
|
Nie wiem jak teraz, ale 3 lata temu opieka i lekarze byli ok. Sale są na dwie osoby i jest w sali prysznic, wc i umywalka. Jak jest możliwość to dają po jednej osobie na jedną salę, pomagają przy dziecku i nawet na część nocy wezmą dziecko aby matka mogła odpocząć. Znieczulenie czy dają to nie wiem, ale przy cesarce napewno w kręgosłup. |