No i skończą się problemy wszystkich chorych :D

Więcej
2015/02/04 18:09 #21626 przez dnap
Jedno z ogłoszeń na slubice24.pl . Ostatnie zdanie najcenniejsze ! :D
www.slubice24.pl/ogloszenia/item/26_prac...mputer-osoba-starsza

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/02/04 19:35 #21627 przez dreamhost
Nie rozumiem jak tacy "cudotwórcy" funkcjonują - przecież szamanizm jest w Polsce zabroniony.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/02/05 07:17 #21629 przez marks
Zabroniony?
Przecież większość lekarzy rodzinnych funkcjonuje na takich zasadach, tylko że zamiast przepisywać zioła i magiczne kamienie przepisują farmaceutyki znanych koncernów.

Więcej
2015/02/05 12:57 #21632 przez MAFIA2
Yyyyyy czy to żart jakiś?????....Czytam i nie wierze w to co czytam....Ostatnie zdanie zabiło mnie. :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Więcej
2015/02/05 13:31 #21633 przez MAFIA2
Zastanawiam się czy ktoś weryfikuje treści ogłoszeń...No bo przecież nie daj Boże znajdzie się taka emerytka która "wynajmie" szamanowi mieszkanie.My sie tu teraz śmiejemy ale to nie jest zabawne.Jak dla mnie śmierdzi to perfidnym oszustwem i naciągactwem....Ogłoszenie tej treści jak dla mnie nie powinno mieć prawa do zamieszczenia!!!!

Więcej
2015/02/05 23:15 #21638 przez brucke
Polecam moja babcie, niemiecki perfekt,( w DDR pracowala)ma prawie 90lat ale wigoru jak 60, komputer prawie zna ( skype opanowala)ale umysl sprawny da sobie rade, :laugh: jak ja uzdrowiciel uleczy, to chetnie sie zgodzi.to ironia,a uzdrowidziel niech glupszego od siebie znajdzie.

Więcej
2015/02/06 09:32 #21640 przez Rob
"Może też być osoba poważnie chora - zostanie uzdrowiona." - TO JEST HIT :evil: :evil: :evil:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas