Stylistka paznokci

Więcej
2013/05/21 19:56 #16417 przez karolina488
Stylistka paznokci was created by karolina488
Witam, czy ktoś może polecić dobrą stylistkę paznokci w Słubicach? Zależy mi na tipsach, gdyż metoda żelowa nie trzyma mi sie na paznokciach :/ Proszę o pomoc :)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/05/28 08:31 #16458 przez gryz
Replied by gryz on topic Odp: Stylistka paznokci
Polecam Beatkę, jej gabinet jest w przychodni na drugim piętrze, tam gdzie fryzjer i kosmetyczka. Robi piękny manicure i pedicure, szczególnie z użyciem żeli itd. Ma też nowoczesny sprzęt do "drukowania" wzorów na paznokciach.

Więcej
2013/05/28 11:44 #16459 przez mara
Replied by mara on topic Odp: Stylistka paznokci
tak , popieram powyższą odpowiedz , wprawdzie nie robiłam tam jeszcze sobie pazurków ale jeśli w najbliższym czasie będę robić to na pewno tam , gdyż ostatnio pani Beatka została mi polecona

Więcej
2013/05/28 12:23 #16460 przez misia123
Replied by misia123 on topic Odp: Stylistka paznokci
tylko do Beaty ,fajna dziewczyna ,super robi paznokcie ,polecam :) osrodek zdrowi 2piętro :)

Więcej
2013/05/28 14:56 #16462 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: Stylistka paznokci
Ja bym nie poleciła tej Beaty, koleżanka mówiła, że nieładnie jej zrobiła, ale może komu innemu pasuje, każda sroka swój ogon chwali.

Więcej
2013/05/29 18:13 #16465 przez anias34
Replied by anias34 on topic Odp: Stylistka paznokci
Ja tez Beaty nie polecam.W ogóle jestem przeciwniczka tipsów,żeli,zbytniego wybajerzania paznokci.Ja lubie zwyczajne,krótkie,pomalowane na czerwonpo.A wszystkie żeli i inne bajery toi wiocha;-)Samemu mozna równie dobrze zadbac o paznokcie.

Więcej
2013/05/29 19:14 #16466 przez nati51
Replied by nati51 on topic Odp: Stylistka paznokci
Ja chodze do Beaty już od ponad roku, bo wczesniej robila w domu i jestem bardzo zadowolona. Paznokcie trzymaja sie super, a to dla mnie najwazniejsze.
Anias34 moze podaj powod dlaczego jej nie polecasz, bo bezpodstawnie psujesz jej opinie.

Więcej
2013/05/30 03:36 #16468 przez anias34
Nati to pewnie Beata,i broni się jak lwica;-)
Nie polecam Beaty,raz u niej byłam,nie jestem zadowolona.Poza tym zła lokalizacja ,nie lubie do tej przychodni chodzic.

Więcej
2013/05/30 16:34 #16470 przez karolina488
Replied by karolina488 on topic Odp: Stylistka paznokci
Ja tez jestem za naturalnymi paznokciami, mam swoja plytke bardzo ladna, ale ze wzgledu na prace jaka wykonuje, paznokcie sie lamia i niestety lakier tez sie nie trzyma.

Więcej
2013/05/31 07:50 #16480 przez Pigwa
Replied by Pigwa on topic Odp: Stylistka paznokci
Stylizacja paznokci to nie tylko tipsy żel i akryl to też piękne malowanie lakierami i ja korzystam . Jestem zadowolona..Dobra stylistka umie doradzić. :)

Więcej
2013/05/31 12:20 #16481 przez gaczek
Replied by gaczek on topic Odp: Stylistka paznokci
jestem już od kilku lat klientką Pani Beaty i mam zamiar być nią jak najdłużej, ponieważ jestem bardzo zadowolona z jej pracy. Był okres kiedy nie pracowała to korzystałam z usług innych pań i to było straszne co one robiły z moimi paznokciami i przestałam korzystać z usług innych - czekałam cierpliwie na Panią Beatkę. Jest perfekcjonistką w swej branży.Pozdrawiam Pani Beatko :)

Więcej
2013/06/27 17:47 #16761 przez kiekam1984
Replied by kiekam1984 on topic Odp: Stylistka paznokci
Do Beaty chodzę już od kilku ładnych naprawdę ładnych lat i nie wyobrażam sobie żebym miała pójść gdzie indziej, jest bardzo profesjonalna, paznokcie bardzo dobrze się trzymają a praca którą ja wykonuję nie ułatwia tego i są zrobione niezwykle starannie.
Ja serdecznie polecam Beatę :)
Nie jest dla mnie wiarygodna osoba,która była jeden raz i pozwala sobie oczerniać i do tego jeszcze te argumenty "nie lubię tej przychodni" ...żal ale cóż...

Więcej
2013/06/27 18:42 #16762 przez anias34
chodzi o to,że nie to że nie lubi ktos przychodni;-)ale o to,że jest zła lokalizacja,brak parkingu,trzeba dymac po schodach na drugie pietro,do windy strach wsiadać.Poza tym,paznokcie robione przez Beate,nie podobaja mi się.Lubie klasykę i prostotę...a nie bajery i cuda .HhHmmmm,dziwne że wszystkie obrończynie Beaty to osoby które dopiero załozyły konto,i jest to i pierwsze co napisali-podejrzewam że to wszystko pisze jedna oboba.

Więcej
2013/06/27 20:33 #16763 przez misia123
Replied by misia123 on topic Odp: Stylistka paznokci
Nie ważne gdzie będzie pracowała zawsze pójde do niej ,nawet na 3 piętro pieszo czy windą bo wiem ,ze wyjdę zadowolona .Nie liczy sie dla mnie lokal jego położenie tylko efekt wykonanej pracy i atmosfera .

Więcej
2013/06/28 03:20 #16767 przez anias34
Twoje prawo,wazne że Tobie sie podoba i jesteś zadowolona;-)pozdrawiam

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas