TOMOGRAF WE FRANKFURCIE???

Więcej
2013/02/14 10:58 #15517 przez krzysztofk
TOMOGRAF WE FRANKFURCIE??? was created by krzysztofk
POTRZEBUJĘ WIADOMOŚCI/RADY GDZIE/JAK ZAŁATWIĆ TOMOGRAFIĘ WE FRANKFURCIE...............proszę o adresy telefony - czy jest obsługa polskojęzyczna ?
PILNE !!!!
z góry dziękuję .........................

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/02/14 12:23 #15521 przez planeta
Replied by planeta on topic Odp: TOMOGRAF WE FRANKFURCIE???
www.csrichter.de/.Niestety nie rozmawiają po polsku.Ceny jak w polsce.

Więcej
2013/02/15 06:25 #15543 przez yon
Replied by yon on topic Odp: TOMOGRAF WE FRANKFURCIE???
Jakoś tak ostatnio było głośno, że w słubickim szpitalu jest tomograf i pracuje za bardzo małe pieniądze - może tam można wykonać takie badanie? Informacja była podana publicznie, ale nie wiem , czy jako notka propagandowa, czy do zapisu w statystykach sukcesów , czy mieli dostać na to jakąś kasę, czy po prostu - w celach ( hmm...) informacyjnych :whistle:

Więcej
2013/02/15 20:01 #15562 przez Gosc25
Replied by Gosc25 on topic Odp: TOMOGRAF WE FRANKFURCIE???
jest w słubickim szpitalu tomograf, miałam nawet robiony, ale przebywałam w szpitalu. Myślę, że warto byłoby się tam udać i zapytać :)

Więcej
2013/07/16 20:52 #16936 przez ula189
Replied by ula189 on topic Odp: TOMOGRAF WE FRANKFURCIE???
w szpitalu jest tomograf, działa da pacjentów poza szpitala tylko ze to juz nie szpital publiczny a prywatna pacówka Starmedica. pewnie osoby które pisały w tym watku są już po badaniu, moze podzieliły by się opinią? sama sie wybieram tam niedługo i poszukuje informacji

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas