Gadżety dla klientów na święta

Więcej
2025/10/01 11:33 #37939 przez mori
Już jest październik, a my planujemy prezenty świąteczne dla klientów — jakie gadżety reklamowe warto zamówić z wyprzedzeniem?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/10/01 13:32 - 2025/12/18 14:59 #37941 przez Bolta
Replied by Bolta on topic Gadżety dla klientów na święta
Myślę, że warto zacząć od klasyki, ale w odświeżonej formie — np. kubki ceramiczne lub termiczne z logo, powerbanki, ekologiczne notesy lub torby materiałowe. Te rzeczy zwykle się sprawdzają, bo są praktyczne i długo pozostają w użyciu. Z wyprzedzeniem można też pomyśleć o zestawach prezentowych — gadżet + słodycz czy eleganckie opakowanie. Ważne, żeby gadżet był spójny z charakterem Twojej firmy i z wartością, którą chcesz przekazać. Ja zaczynam planować już teraz, bo czas realizacji, nadruku i logistyki w okresie przedświątecznym bywa długi. Warto zamówić próbki wcześniej, żeby sprawdzić jakość. Jeżeli chcesz zobaczyć, jakie propozycje gadżetów reklamowych są dostępne hurtowo, zerknij tutaj: redbird.pl/
Ostatnia2025/12/18 14:59 edycja: Bolta od.

Więcej
2026/05/28 19:44 #38680 przez adam7182
Replied by adam7182 on topic Gadżety dla klientów na święta
Szukając usług druku 3D i personalizacji produktów, natrafiłem na SPARK3D - drukarnia 3d Poznań . Firma oferuje projektowanie modeli 3D, druk elementów technicznych oraz grawerowanie laserowe, dzięki czemu można stworzyć unikalne gadżety, prototypy czy prezenty.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas