Czy praca Was stresuje?

Więcej
2018/07/31 12:38 #33432 przez radoslaw.podgorski
Czy praca Was stresuje? was created by radoslaw.podgorski
Czytałam ostatnio artykuł o tym, czego boją się pracownicy - goodpoint.blog/czego-najbardziej-boja-sie-pracownicy i zastanawiam się jak to jest u Was. Czy też boicie się, że zostaniecie zwolnieni albo zdegradowani, a może macie to szczęście i jesteście pewni swoich stanowisk?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• burmiszcz
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2018/07/31 14:46 #33437 przez burmiszcz
Replied by burmiszcz on topic Odp: Czy praca Was stresuje?
Ja nie dopuszczam do tego żeby mnie praca stresowała, chodzę do niej codziennie zajarany i nawalony. Prowadzenie autobusu, to ciężki kawałek chleba.

Więcej
2018/07/31 18:15 #33442 przez homosapienssapiens
Replied by homosapienssapiens on topic Odp: Czy praca Was stresuje?
A czego tu się bać? Jak jesteś dobrym pracownikiem, to Ty możesz przebierać w ofertach pracy. To nie czasy PRL-u, że dobrze jest widziana praca w jednym zakładzie przez całe życie zawodowe - aż do emerytury. No chyba, że pracownik do niczego, to wówczas ma się czego obawiać. ;)

Więcej
2018/08/01 04:33 #33450 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Czy praca Was stresuje?

radoslaw.podgorski napisał: Czytałam ostatnio artykuł o tym, czego boją się pracownicy - goodpoint.blog/czego-najbardziej-boja-sie-pracownicy i zastanawiam się jak to jest u Was. Czy też boicie się, że zostaniecie zwolnieni albo zdegradowani, a może macie to szczęście i jesteście pewni swoich stanowisk?

To chyba tyczy miejscowości gdzie pracy jest mało. U nas nikt się nie stresuję pracą, bo pracy jest dużo. Jak nie w Słubicach to w DE jest w czym przebierać.

Więcej
2019/03/27 14:52 #34406 przez slaweq
Replied by slaweq on topic Odp: Czy praca Was stresuje?
Duzo tez zalezy od rodzaju pracy.

Więcej
2019/03/27 15:21 - 2019/03/29 12:59 #34410 przez zagrodzki
Replied by zagrodzki on topic Odp: Czy praca Was stresuje?
W glownej mierze to zalezy od samej firmy i jej podejscia do swoich pracownikow. Przeciez bardzo czesto mozna sie spotkac z szefami nie szanujacymi w zaden sposob swojego personelu. To chyba pozostalosci mentalonosci z dawnych lat gdzie kazdy calowal swojego pracodawce po rekach za to, ze ten laskawie dal mu zarobic pare groszy. Niestety czasy sie mocno zmienily, prace mozna znalezc od reki w wielu miejscach .. dlatego tez ludzie sprawdzaja gdzie jest najlepiej. Sporo ludzi patrzy takze przez pryzmat tego czy w firmie dzieja sie jakies wieksze zmiany takie jak wprowadzanie nowych technologii czy tez procesow obrobki. Dobrym przykladem moze byc cebora - p-gh.pl/przemysl/producenci/cebora/ oferujaca gotowe rozwiazania dla firm oraz przemyslu. Dodatkowo w takich miejscach sa prowadzone szkolenia poszerzajace kompetencje pracownikow .. a badanie w tej dzidzinie mowia jasno - to zwieksza nie tylko wydajnosc ale przy okazji zadowolenie .. co pozniej ma przelozenie na podejscie do powierzonych zadan. Inwestycja dlugoterminowa krotko mowiac.
Ostatnia2019/03/29 12:59 edycja: zagrodzki od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas