Ambitniejsza praca w Niemczech - co polecacie?

Więcej
2015/08/31 10:26 #22909 przez kaja
Chciałabym się czegoś nauczyć przy okazji i nie stracić tego czasu.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/08/31 12:07 #22911 przez Juleek
Nie tylko ty :) ale znalezienie czegoś we Frankfurcie poza kelnerkami nie jest takie hop siup...

Więcej
2015/09/14 10:57 #22990 przez alicjagut
spróbuj na sekretarke, mojej kolezance sie udało, to przynajmniej w administracji moze sobie cos do cv wpisac

Dzięki kruk zadłużenia spłacam regularnie

Więcej
2015/09/14 15:00 #23002 przez dawidooo
Ja proponuje ćwokowanie

• Ciszaaa
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2016/01/10 23:35 #23903 przez Ciszaaa
Ja pracowałam najpierw jako opiekunka no i nie powiem, bo udało mi się trafić do osoby, której rodzina miała dobry biznes i wzięli mnie na asystentkę biura, byłam tam prawie 5 lat.

Więcej
2016/04/21 08:26 #25665 przez marcina
Pytanie jest zawsze tylko jedno... Jak dobrze znasz język niemiecki? Potem jest już prościej. Zgłoś się do dobrej niemieckiej agencji polecam np.:

Randstad
Tel: 030-634149 0

Umów się na spotkanie, powiedz czego oczekujesz lub szukasz i zacznij pracować. Po jakimś czasie dają opcję przejęcia bezpośrednio przez pracodawcę jesli się sprawdzisz. Dalsza częśc kariery zależy tylko od ciebie.

Więcej
2016/04/21 09:18 #25669 przez slodown
Też polecam Randstad, mają prace pod berlinem i w berlinie płacą zawsze więcej niż minimum, ja zostałem już przejęty przez moja firmę ale zaczynałem właśnie w Randstadzie, nie chcieli mnie oddać bez walki :) bo polak z niemieckim (choc mi nie wydawał się za dobry) to dla nich dobry interes, faktycznie mają sporo różnych prac. i od początku do konca wszystko było ok. z tego co wiem mają tam ludzi mówiących po polsku, ale i tak wymagaja języka niemieckiego.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas