Pośrednik Agna

Więcej
2014/08/18 22:17 #19847 przez adamos1234
Replied by adamos1234 on topic Pośrednik Agna
Dobry wieczór.Jestem skłonny podjąć prace wraz z kolegami w okolicach berlina gdzie miesci sie Pani Firma? prosze o adres biura moge podjechac tylko miedzy 11tą a 16tą

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/08/19 16:53 #19857 przez agna
Replied by agna on topic Pośrednik Agna
Bardzo proszę o telefon w celu ustalenia spotkania. Pani Kika przykro mi , że niemiecki pracodawca już po pierwszym dniu pracy tak nisko Panią ocenił :( ale to zapewne też moja wina :) i gdzie te 100 euro od Pani??????? Bo za paliwo zapłaciłam z własnej kasy firmy ??!! Są osoby , które od dawna tam pracują i będą pracowały wie Pani czemu? Bo nie szczekają jak Pani tylko wykonują swoją pracę :) za trudne? I NIE MA ŻADNEGO DWU LUB TRZY DNIOWEGO OKRESU PRÓBNEGO LUDZIE , CO TO ZA FANABERIA? Powtarzam raz jeszcze Pani Kika i Pan Wladimir-podziękowali wam bo się nie nadaje cie . Zresztą kto nas zna ten wie .

Więcej
2014/08/19 17:01 - 2014/08/19 17:19 #19858 przez kika.
Replied by kika. on topic Pośrednik Agna
witam Panią jeśli chodzi to ja tam pracuję i nie przez Pani pomoc , a z tego co wiadomo to Arcus w Kónigs w którym to imieniu Pani załatwia ludzi do pracy nie pobiera opłat za pracę !!! a to co pisałem to tak Pani zrobiła z moją koleżanką !!! i jakie ja 100 euro Pani i wiszę i za jakie paliwo dłużny jestem !!! nawet nie wie pani z kim pisze , gubisz się Kobieto !!! a słowo szczekać to proszę się zwrócić do swojego męża !!!
Ostatnia2014/08/19 17:19 edycja: kika. od.

Więcej
2014/08/19 17:25 - 2014/08/19 17:26 #19859 przez agna
Przeczysz człowieku sam sobie :) jeśli tam pracujesz powinieneś po dwakroc lepiej ode mnie wiedzieć że decyzje o tym kto pracuje w tym zakładzie podejmuje właściciel zakładu nie arcus ani tym bardziej ja, następną sprawą jest monitoring na hali-jeśli widzą na kamerach że ktoś się nie nadaje to się nie nadaje i koniec za co ja odpowiedzialności nie jestem gotowa ponosić. I proszę nie podawać ludziom z łaski swojej fałszywych informacji o jakichś okresach próbnych i zwrócić uwagę na fakt, że w swojej umowie o pracę podpisał Pan wśród wielu innych rzeczy, że nie będzie Pan o zakładzie ani o pracownikach opowiadał nieprawdy . Pana koleżanka nie zaplaciła mi za nic ani centa jeśli pracowała jeden dzień choć pewnie w jej sprawie conajmniej raz jechałam do biura i to ona podjęła decyzję dobrowolnie o tym, że podejmie tam pracę mimo tego, że nie zna języka. Niech więc stanie przed lustrem i sama sobie uczciwie powie prawdę skoro publicznie nie ma odwagi.
Ostatnia2014/08/19 17:26 edycja: agna od.

Więcej
2014/08/19 17:38 #19860 przez kika.
pracowała jak inne wcześniej pracowała na produkcji nie była z pierwszej łapanki , bez problemowo zna język , co do dni próbnych to są i niech Pani nie pisze głupot bo są jak się osoba nie sprawdzi to dziękują jak i przez Firme Pani i Arcus jak i na MiniJob , a sa zatrudniane nawet osoby które nie maja o niczym pojęcia nikt tego nie sprawdza ale za to ten ktoś musi zapłacić !!!

Więcej
2014/08/19 19:07 #19861 przez agna
Wobec tego proszę udać się razem z koleżanką do biura które codziennie Pan mija i zapytać tam te przemiłe Panie o powody zwolnienia Pana koleżanki bo tam i tylko tam usłyszy Pan prawdę , następnie zastanowić się gdzie należałoby szukać winnych. Ja w jej sprawie decydentem nie byłam dlatego nie pojmuję z jakiej racji to mnie Pan za jej niepowodzenie obwinia ? Chciała pracę to jej to ulatwilam-pojechałam do biura prawdopodobnie raz i drugi, dla jej wygody przywiozłam jej umowę "w zębach" poświęciłam godziny swojej pracy na wypełnianie dokumentów w dobrej wierze tłumacząc wszysto łącznie z umową, żeby wiedziała wszystko. To Pana szef zdecydował, że ją zwolni nie ja. Okres próbny wynosi 6 miesięcy nie kilka dni i każdy ma to na umowie, jedni zostają a drudzy nie ,jak wszędzie i zawsze.

Więcej
2014/08/19 19:19 - 2014/08/19 19:20 #19862 przez kika.
co do umowy charytatywnie Pani tego nie robi tak jak wcześniej pisałem opłata jest pobierana ale tego na pewno nie robi firma Arcus tylko Pani !, i proszę nie zaprzeczać bo takie są fakty a co do szefa to tego Pani się nie dowie czy jestem zatrudniony tu czy tam , skoro Pani odpisuje i jest kontra to ja nie będę dłużny , z mojej strony to wszystko : pozdrawiam
Ostatnia2014/08/19 19:20 edycja: kika. od.

Więcej
2014/08/19 19:27 #19863 przez agna
oczywiście, że się nie dowiem bo jakos nie specjalnie mnie to interesuje :).ps. może Pan dla mnie zrobi coś charytatywnie?Jestem Panu obca ale to chyba Panu nie przeszkadza skoro mi też nie może? Mam odebrać syna w niedzielę z kolonii w Zakopanym, może pojedzie go Pan odebrać w swoim wolnym czasie i za swoje pieniądze żebym ja mogła posiedziec sobie w domu na kawce ?! Tak zupełnie charytatywnie bo jak nie to Pana tu zaraz obsmaruję i jeszcze będę miała pretensje w imieniu syna że jechał Pan 60km/h zamiast 80 :)

Więcej
2014/08/19 19:37 #19864 przez kika.
sama sobie Pani wyrobiła opinie , tak jak pisałem charytatywnie Pani tego nie robi , to po co Pani w to włącza swojego syna , wiadomo nikt za darmo nic nie robi to proszę pić sobie kawkę a od Pani skasuję 100 euro i odbiorę syna , Słubice nie wielkie miasto jeden drugiemu coś powie i wiadomo , a tu akurat jest racja :whistle:

Więcej
2014/08/19 19:41 #19865 przez agna
Właśnie nie popisał się Pan ani wysokim ilorazem inteligencji ani umiejętnością czytania ze zrozumieniem. Kłaniam się nisko.

Więcej
2014/08/19 19:49 #19866 przez kika.
za to Pani się popisała ! ciekawie co powie szef firmy że Pani pobiera opłaty , a są na to świadkowie ! i ja tej sprawy tak nie zostawię ! dorabiaj się Kobieto na Ukraińcach , Rosjanach a nie na Polakach !!!

Więcej
2014/08/19 19:52 #19867 przez agna
Naprawdę bardzo Pana proszę, niechże się Pan już nie ośmiesza.

Więcej
2014/08/19 19:57 #19868 przez kika.
to się okaże ! kto ma rację . to Pani próbuje udowodnić że nie pobiera opłat za pracę !

Więcej
2014/08/19 20:01 #19869 przez agna
Niczego nie muszę udowadniać proszę Pana i nikomu, radzę panować nad emocjami bo chyba traci Pan kontrolę jak i argumenty . Pogrożki świadczą raczej o niskim poziomie reprezentowanym przez stronę przeciwną.

Więcej
2014/08/19 20:10 - 2014/08/19 20:13 #19870 przez kika.
za to Pani ma bardzo wysoki poziom , to nie są żadne pogróżki opisuję normalnie bez żadnych nerwów lub itp . , to chyba będzie najdłuższe forum na tej stronie , tak jak pisałem sprawy tak nie zostawię , pozdrawiam
Ostatnia2014/08/19 20:13 edycja: kika. od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas