Praca dla programisty

Więcej
2014/03/12 19:28 #18763 przez Amarillo
Praca dla programisty was created by Amarillo
Jestem programistą PHP z dwuletnią praktyką w Niemczech, niedawno wróciłem do Polski i szukam pracy w swoim zawodzie. Patrzyłem za lokalnymi ofertami, ale w okolicy nie ma nic sensownego, jestem gotów przenieść się gdzieś w granicach Polski ale nie chcę już wyjeżdżać. Czy ktoś z Was wie gdzie warto aplikować, ewentualnie gdzie się przeprowadzić? Znajomi polecali mi Warszawę, ale nie lubię tego miasta i nie chcę w nim mieszkać, bez względu na zarobki.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/03/12 23:05 #18764 przez marks
Replied by marks on topic Odp: Praca dla programisty
Buty, butelki, hotele, kurczaki, sałatki...... od wyboru od koloru. Myślę, że Twoje PHP nie będzie im przeszkadzać.

Więcej
2014/03/17 13:58 #18782 przez Batida
Replied by Batida on topic Odp: Praca dla programisty
SMT Software ma oddziały w prawie każdym większym mieście w Polsce, nie tylko w Warszawie :) Spróbuj wysłać papiery do nich, bo widzę, że właśnie zatrudniają ludzi. Płaca z tego co wiem ok, atmosfera także.

Więcej
2014/03/23 20:55 #18818 przez Amarillo
Replied by Amarillo on topic Odp: Praca dla programisty
Marks, zrozumiałem sugestię i poszedłem za radą Batidy. Rzuciłem okiem na stronę tego SMT Software i chyba znalazłem coś dla siebie (piszę chyba, bo mi taka praca bardzo by odpowiadała, tylko pytanie czy to ja im będę odpowiadał). Tu jest miło, ale za ciasno dla programisty, czas ruszyć się z miejsca.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas