Jacy najlepsi pośrednicy do pakowaania towarów Zalando?

Więcej
2012/08/30 10:27 #13784 przez storczykxd
Witam,
próbuję zatrudnić się do pracy w Niemczech i na razie złożyłam CV do Accurat i Go!on, bo do nich mam maile i słyszałam że jedni z najlepszych pośredników, a chciałabym się dowiedzieć jacy są jeszcze chwaleni. Nie chodzi mi tylko o zarobki, ale też o ubezpieczenie, płatny urlop, bezproblemowa wolna sobota itp. Wiem że mam warunki, ale wiem że są tacy co je spełniają. A orientuje się ktoś u kogo trzeba być zatrudnionym, aby pracować w miejscu Ludvikcośtam;)?
Proszę w takim razie o kontakt dobrych pośredników. Jeżeli ktoś chce na priv to podaje maila
storczykxd@o2.pl Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/08/30 18:21 #13793 przez mara
pośrednik accurat nie należy do najlepszych a mało tego nawet zalicza się do najgorszych :huh:
The following user(s) said Thank You: storczykxd

Więcej
2012/08/30 20:25 #13796 przez storczykxd
A możesz udzielić mi informacji, kto zalicza się do lepszych? Z góry dziękuję

Więcej
2012/08/31 20:15 #13800 przez mara
napewno Randstad tyle pamiętam z nazw wiem ze jest jakis jeszcze dobry ale musialabym sie chlopaka zapytac ale w tym momencie jest w pracy a pracuje w Accurat więc stad wiem,że jest lipny i zamierza się przenieśc do innego...

Więcej
2012/09/01 10:25 #13806 przez kasia107
Go!on jest moim zdaniem calkiem dobry,patrząc na inne firmy...Urlop normalnie-2 dni w miesiącu,oprócz tego z nadgodzin można sobie wziąć wolną sobotę-nie jest obowiązkiem pracować w sobotę chociaż jak się ma mało godzin to raczej wskazane.Zarobki dobre,ubezpieczenie samemu się załatwia w zasadzie.Co do tego Ludwiksfelde to jest taka możliwość to kwestia dogadania się.Jeśli wiesz na pewno,że chcesz wszystkie soboty wolne to możesz wtedy umowę na mniej godzin podpisać....Zawsze przed świętem w DE dzwonią i pytają,czy chcesz iść czy lepiej wolne.Szefowa bardzo miła i pomocna.Polecam ale nie wiem czy Cię przyjmą bo chodzą różne pogłoski,że te właśnie mniejsze firmy nie będą już zatrudniać i ma zostać tylko 3 firmy ale nie wiem jak będzie naprawde.

Więcej
2012/09/02 10:11 #13817 przez nokia69
Witam jestem zainteresowany pracą byłem w go!on w Berlinie złożyłem papiery i czekam na info .
Mam pytanie jak długo się czeka na odpowiedz na temat pracy.
Czy ktoś ma wolne miejsce do grupy bo wiem,że od września mają być wolne miejsca.
Kontakt shockmen@poczta.onet.pl

Więcej
2012/09/02 11:16 #13818 przez storczykxd
No też słyszałam o tych 3 firmach, ale nikt nie wie jakie to. Gdyby wiedziała to bym do nich uderzyła, a tak to na razie czekam na odp z Go!ona, bo wysłałam dokumenty jakie mi przysłali do wypełnienia i kazali czekać. Tak więc jak by mieli już nikogo nie zatrudniać to by chyba nadzieji nie robili? Nie wiem sama. Natknęłam się tu na strnie w ogłoszeniach, że jest też koło Jacobsdorfu jakaś plantacja tytoniu i ponoć Polaków zatrudniają, ale nikt nie ma namiaru i nie wiem na jakich warunkach. Tam to by było blisko dojeżdżać.

Więcej
2012/09/02 13:12 #13822 przez kasia107
My Go!on złożyliśmy cv i jechaliśmy do firmy podpisać umowe:D a co do tych firm to w Leader tż umowy były podpisane nawet do listopada a firma zwinęła manatki w czerwcu więc radziłabym się nie sugerować tym,że podpisują umowy.Znam osoby,które zostały przyjęte w maju a w czerwcu już Leadera nie było.Podejrzewam,że może będą brać osoby z tych mniejszych firm te,które pozostaną.Na razie slyszałam,że ma zostać Randstad i Rosinke i jakaś jeszcze ale nie wiem na 100% czy to prawda.

Więcej
2012/09/03 09:49 #13828 przez storczykxd
A masz może namiary do Rosinke?

Więcej
2012/09/03 15:28 #13833 przez kasia107
Nigdy nie szukałam ale w sumie chyba tu coś znajdziesz:http://www.rosinke-gmbh.de/mitarbeiter_ffo.html

Więcej
2012/09/07 10:27 #13883 przez angelakot
Czesc kasia 107 jestem z gorzowa i szukam pracy .interesuje mnie praca w niemczech dzwonilam w pare miejsc i mam zlozyc papiery.Prosze podaj mi nr. tel do siebie to pogadamy .
Mam prawko i wlasne auto szukam miejsca wolnego u kogos lub 2 osob do mnie.
pozdrawian angelakot. moj nr. 606 578 855 e-mail adriankot@tlen.pl

Więcej
2012/10/30 21:31 #14474 przez ziomalzx
ja polecam arcus plan

a w soboty trzeba pracować aby się utrzymać... nie pracujesz w soboty - dowidzenia

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas