praca w Rangsdorf

Więcej
2011/10/26 15:43 - 2011/10/26 15:55 #10649 przez kita
praca w Rangsdorf was created by kita
UWAGA NIE PLECAM
praca przy pakowaniu słodyczy nie dają umowy :( :( i przepracowałem tydzień czasu a teraz siedzę w domu i czekam na telefon bo nie ma roboty szkoda gadać obiecywali umowę i nici. Szefami są jacyś czeczeńcy z Hamburga którzy przyjeżdżają raz na tydzień a najciekawsze jest to że pierwszy dzień w pracy dowiedziałem się iż pracuję za 6 euro na godzinę na rękę potem po 3 dniach pracy okazało się że za 5 euro ściemniają

UWAGA NACIĄGACZE .!
Ostatnia2011/10/26 15:55 edycja: kita od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/01/15 15:26 #11501 przez ziomalzx
Replied by ziomalzx on topic Odp: praca w Rangsdorf
ja jednak bym spróbował, co prawda słyszałem mieszane opinie...
możesz mi podać jakieś namiary ?
mój mail: ziomalzx-euro@o2.pl

Więcej
2012/01/15 18:13 #11502 przez aqarel
Replied by aqarel on topic Odp: praca w Rangsdorf

kita napisał: UWAGA NIE PLECAM
praca przy pakowaniu słodyczy nie dają umowy :( :( i przepracowałem tydzień czasu a teraz siedzę w domu i czekam na telefon bo nie ma roboty szkoda gadać obiecywali umowę i nici. Szefami są jacyś czeczeńcy z Hamburga którzy przyjeżdżają raz na tydzień a najciekawsze jest to że pierwszy dzień w pracy dowiedziałem się iż pracuję za 6 euro na godzinę na rękę potem po 3 dniach pracy okazało się że za 5 euro ściemniają

UWAGA NACIĄGACZE .!

Ja też bym chetnie spróbowała :) poprosze o namiary.
ankar1979@vp.pl

Więcej
2012/01/20 15:16 #11538 przez KarinaJoanna
Replied by KarinaJoanna on topic Odp: praca w Rangsdorf
ja tez bym poprosiala o namiary na ta firme diabeltsukino"o2.pl

Więcej
2012/01/21 20:57 #11542 przez wojtek2007
Replied by wojtek2007 on topic Odp: praca w Rangsdorf
tak znam tych ciolkow z czeczeni wazacych sie w 5 audi q7 biała
i cwaniakuja
i popedzaja do pracy
i fakt nie daja umowy !! a co do placy to potem chodzilo ze nie za godzine ale ze pakowanie i placenie od sztuki, co do ceny to nie pamietam...

Więcej
2012/03/31 17:50 #12212 przez boogie
Replied by boogie on topic Odp: praca w Rangsdorf
witam///odnosnie pracy przy pakowanu slodyczy to ja rowniez nie polecam:(

pracowałam tam sporo czasu i to bez umowy
szefowie to faktycznie zwykli czeczency,którzy tna jak tylko mogą...
na pozatku obiecuja złote góry a pozniej gówno wypłacają....
wprowadzili niby jakies bonusy za zrobienie wiekszej ilosci normy niz ustalono a pozniej nie wyplacaj gdyz twierdza ze dostali jakis mandat za nasze bledy w zleceniach.......

Więcej
2012/03/31 17:53 #12213 przez boogie
Replied by boogie on topic Odp: praca w Rangsdorf
do tego najwazniejsze to to ze teRAz pracuja tam sami czeczency a naszych POLAKOW NA PALCACH MOZNA POLICZYC....DO TEGO NIE MAJA ZADNEGO SZACUNKU,KIEDY CIEKNIE CI POT Z CZOŁA TO PRZYCHODZA I MOWIA ZE TO I TAK ZA WOLNO!!!!!!!!!!!!MAJA POLAKOW ZA ZWYKLE SZMATY,KTÓRYCH W OGOE IE SZANUJA!

Więcej
2012/05/24 09:22 #12705 przez jolcia_88
Replied by jolcia_88 on topic Odp: praca w Rangsdorf
tak tak byliśmy wczoraj na spotkaniu które odbyło się w berlinie o godzinie 20:00 wieczorem!!! kto normalny podpisuje umowy o takiej porze?! szefowie to czeczeńcy i bułgarzy! na początku podeszliśmy do nich i daliśmy ksero dowodów kazali przyjść do pracy następnego dnia. umowę mieliśmy podpisać po pracy na parkingu! nikt nie objaśnił warunków pracy ani płacy. jak zaczęłam wypytywać o ubezpieczenie i stawkę godzinową czeczeniec powiedział że zadaję za dużo pytań i pracy dla mnie nie ma. okazało się że praca jako mini job bez ubezpieczenia odprowadzanego do ZUS-u a stawka to 6 eu brutto. do tego ludzie mają nie rozmawiać z innymi pracownikami na magazynie żeby przypadkiem nie porównywać wynagrodzenia. a na tej niby umowie wyraźnie zaznaczone że praca do 12 godzin dziennie a okres zatrudnienia 2 tygodnie a po tem do widzenia.oczywiście wszystako po niemiecku bo zatrudniają osoby które niemieckiego nie znają!!!!! kto nie rozumie to podpisuje! UWAGA NACIĄGACZE!!!! NIE DAJCIE SIĘ WROBIĆ!!!!

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas