Jak sprawdzić kto dzwoni

Więcej
2025/06/24 08:56 #37710 przez irlis
Jak sprawdzić kto dzwoni was created by irlis
Ostatnio często mam połączenia z nieznanych numerów. Zdarza się, że odbiorę i to są jakieś dziwne reklamy albo w ogóle nikt się nie odzywa. Jest jakiś sposób, żeby sprawdzić kto dzwonił zanim oddzwonię?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/06/24 10:26 - 2025/07/15 11:26 #37713 przez mori
Replied by mori on topic Jak sprawdzić kto dzwoni
Mam tak samo co jakiś czas, szczególnie jak gdzieś się poda numer w jakimś formularzu czy coś. Raczej nie oddzwaniam, bo szkoda czasu i kasy, ale jak już mnie coś mocno zastanawia, to sobie sprawdzam w necie. Zerknij sobie tutaj: whoiscalling.io/pl – tam ludzie wpisują numery i często piszą, kto dzwonił i czego chciał. Czasem to są firmy, czasem oszuści, więc warto mieć jakiś punkt odniesienia. Nie trzeba się logować, po prostu wpisujesz numer i widzisz co inni pisali. Nie zawsze znajdziesz info, ale często się przydaje. Nie raz mi pomogło ogarnąć, czy warto odbierać, czy lepiej olać. 
Ostatnia2025/07/15 11:26 edycja: mori od.

Więcej
2025/06/24 10:52 #37716 przez Garbicz
Replied by Garbicz on topic Jak sprawdzić kto dzwoni
@irlis, ciekawość to pierwszy stopień do piekła.

Ja nigdy nie oddzwaniam, jeżeli nie znam numeru. Czasami sprawdzam numer w Internecie i przeważnie się okazuje, że dobrze zrobiłem, że nie oddzwoniłem.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas