Nowa Siłownia w Słubicach ! ?

Więcej
2015/05/10 10:49 #22278 przez Snajper509
Nowa Siłownia w Słubicach ! ? was created by Snajper509
Witam !
Słyszałem że podobno tam gdzie kiedyś był "JYSK" i "DELTA" Ma być teraz siłownia taka z prawdziwego zdarzenia , Czy to prawda ? wie ktoś coś na ten temat ?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/06/03 09:07 #22411 przez dreamhost
Replied by dreamhost on topic Odp: Nowa Siłownia w Słubicach ! ?
Właśnie... Co tam w ogóle będzie? Galeria? Tempo prac mają całkiem niezłe...

Więcej
2015/06/04 08:24 #22424 przez Office
Replied by Office on topic Odp: Nowa Siłownia w Słubicach ! ?
Dreamhost niby taki inteligentny facet a nie zorientowales sie, ze jest cos takiego jak tablica informacyjna informujaca o przeznaczeniu niertuchomosci oraz inwestorze.
Do tego nakieruje Cie nieco i wspomne, iz na zewnatrz budynku jest informacja iz jest to lokal pod wynajem. Tak wiec jak narazie nie ma konkretnego przeznaczenia.

Więcej
2015/06/11 13:37 #22447 przez dreamhost
Replied by dreamhost on topic Odp: Nowa Siłownia w Słubicach ! ?

Office napisał: Dreamhost niby taki inteligentny facet a nie zorientowales sie, ze jest cos takiego jak tablica informacyjna informujaca o przeznaczeniu niertuchomosci oraz inwestorze.
Do tego nakieruje Cie nieco i wspomne, iz na zewnatrz budynku jest informacja iz jest to lokal pod wynajem. Tak wiec jak narazie nie ma konkretnego przeznaczenia.

Przejeżdżając samochodem tylko mi zawsze migają te tablice ;-) Pieszo tam nie chodzę, bo po co, skoro tam póki co nic nie ma :-D

Więcej
2015/06/30 19:24 #22617 przez mewa
Replied by mewa on topic Odp: Nowa Siłownia w Słubicach ! ?
No to jest ta siłownia czy jej nie ma? Wie ktoś coś na ten temat? Mąż jest zaintersowany.

Więcej
2025/07/25 23:25 #37791 przez paferr
Replied by paferr on topic Odp: Nowa Siłownia w Słubicach ! ?
Tak, to świetne miejsce, byłam tam nie tak dawno, wszystko jest super, najważniejsza jest chęć spróbowania, a jeśli stanie się to interesujące, możesz też potrzebować suplementu, takiego jak hormon wzrostu cena , który stosowałam, kiedy po raz pierwszy planowałam zacząć, możesz regularnie ćwiczyć na siłowni, jeśli twój mąż jest zainteresowany, spójrz.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas