piłkarze Gimnazjum pijani????

Więcej
2014/06/30 13:00 - 2014/06/30 13:06 #19380 przez kebab z bekonem
piłkarze Gimnazjum pijani???? was created by kebab z bekonem
Robert Tomczak, pracownik Słubickiego Ośrodka i Rekreacji w Słubicach oraz znany działacz sportowy w Słubicach, napisał na swoim profilu w jednym z portali społecznościowych, że reprezentacja Gimnazjum w Słubicach nie pojechała na ważny turniej, bo młodzi piłkarze... "zapili". Nie pozostawił suchej nitki na młodych sportowcach, którzy ponoć tą postawą narazili jego osobę na nieprzyjemności. Umieścił też wymowną i dość obraźliwą grafikę z konkretnymi osobami w tle.

Oskarżenia bardzo mocne i pozostaje mieć nadzieję, że pan Robert posiada dowody na swoje tezy.
Wpis wywołał niezłą burzę, informacja szybko rozeszła się po naszym małym plotkarskim mieście. Nie minął jeden dzień a rzeczony wpis zniknął, pojawił się za to kolejny, już nieco łagodniejszy, gdzie pan Robert poinformował, o tym, że kontaktowała się z nim prawniczka twierdząca, że naruszył dobra osobiste konkretnych osób...

Zwracam się do przełożonych pana Roberta o wyjaśnienie tej sprawy. Jeśli osoba publiczna taka jak pan Robert pisze o takich sprawach to zapewne posiada na to dowody, należy więc to wyjaśnić i potępić zachowanie młodych ludzi. Jeśli jednak dowodów nie posiada i to były tylko domysły, to karygodnym jest, że takie wpisy i obraźliwe grafiki ujrzały światło dzienne.

Nie jestem w tej sprawie po żadnej ze stron, jestem jednak przekonania, podobnie jak większość osób, które zapoznały się z tym postem, że sprawa wymaga całkowitego wyjaśnienia.
Ostatnia2014/06/30 13:06 edycja: kebab z bekonem od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/06/30 13:42 #19381 przez Wiesław
Replied by Wiesław on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
Myślę, że nie ma co robić sensacji. Współczesna młodzież jest trudna i wiem, że lubi zaszaleć. Nauczyciele i pedagodzy lekko nie mają.

Więcej
2014/06/30 15:00 #19382 przez Hegemon
Replied by Hegemon on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
Szukanie sensacji na siłę, kebabie z bekonem. ale współczuje Robertowi, że wśród swoich znajomych ma takich przyjaciół jak Ty.

Więcej
2014/06/30 15:22 #19383 przez kebab z bekonem
Replied by kebab z bekonem on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
Drogi Hegemonie nie o mnie tu chodzi. Naprawdę nie trzeba być niczyim znajomym, żeby widzieć i wiedzieć co kto nabazgrał na tak zwanej tablicy. Lepiej skupmy się na treści tych komunikatów. :ohmy:

Więcej
2014/06/30 15:30 #19384 przez Hegemon
Ostatni sprawiedliwy panie kebabie z bekonem, doskonale wiesz co teraz robić, więc nie siej fermentu i czyń swoją powinność.
:lol:

PS.
Tablica Roberta jest dostępna tylko dla znajomych :) Judasz? :evil:

Więcej
2014/06/30 15:44 #19385 przez kebab z bekonem
Hehe, widocznie trzeba zrobić selekcję. :lol:
Panu Robertu jest mi tak obojętny jak zeszłoroczny śnieg. Ale publiczne oskarżenia i pokazanie wizerunku konkretnych osób już nie.
Wpis i zdjęcie widziało pół Słubic. Znajomi, znajomy znajomych, ich znajomi, nawet prawnicy znajomych. :woohoo:
Wyobraź sobie, że niektórzy zapisali to sobie na komputer i też pokazali swoim znajomym i tak dalej. :P
Niestety Słubice to nie Warszawa, internet to nie tablica w szkole że zmażesz i znika. ;)
Klik klik. :whistle:

Więcej
2014/06/30 15:52 #19386 przez Hegemon
i już bzdury piszesz, :P bo ja nie widziałem a skoro ja nie widziałem to i znajomi znajomych tez nie widzieli. :laugh:
a skoro robisz społecznie za adwokata to czasem zastanów sobie czy osoby tym zainteresowane sobie tego życzą :ohmy: bo zaczynasz wkręcać ludzi na siłę i siać ferment. :woohoo: znajomi, znajomi znajomych nie życzą sobie tego i to widać po sympatii dla Roberta i jego profilu. :whistle: a skąd wiem, nie pytaj :whistle: różne rzeczy można sobie zapisać na komputer :cheer: No ale już napisałem powyżej - czyń swoją powinność! zrób coś z tym, wyjdź za ekranu monitora! wydoroślej! :laugh: :laugh: :laugh:

Więcej
2014/06/30 16:04 #19387 przez kebab z bekonem
Widać, że się nie znasz mój drogi (Robercie?) :laugh: Ja nawet nie mam facebooka a wszystko mi pokazano :lol:
Zamiatanie pod dywan poprzez kasowanie postów? Bardzo słaba opcja. Można wyrazić tylko żal nad taką postawą. I to robi osoba "miastoczuła". Przecie wiadomo że nic w internecie nie ginie :evil:
Nikogo nie wkręcam, w przestrzeni publicznej padły konkretne oskarżenia, to wytłumaczyć się powinien ich autor - a nie ludzie którzy o tym mówią gdy ich zabolało.
Pomyśl, że czyjeś niewinne dziecko zostało oskarżone o coś czego nie zrobiło i przypięto mu łatkę alkoholika! A jak czuje się opiekun takiej drużyny?!?
Wyjście zza ekranu i profilu proponuje autorowi komunikatu o rzekomym pijaństwie i spojrzenie na żywo w oczy tym których opisał. Wtedy przyklasnę i pogratuluję właściwej postawy.

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/06/30 17:28 #19389 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
mam wrazenie,ze kebab to taka falszywa menda,od takich ludzi lepiej trzymac sie z daleka

Więcej
2014/06/30 17:46 #19390 przez krowie na rowie
Replied by krowie na rowie on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
a ja mysle ze wam sie we łbach poprzewracało
facet publicznie oskarża młodych ludzi o alkoholizm, jakiś pewnie zdesperowany ojciec wyraził swoje oburzenie a wy nazywacie go fałszywą mendą, szczyt hipokryzji

broni swój swego?

w takim razie mam do was pytanie "Hegemon" i "xy37" skoro osoby reagujące na takie patologie nazywacie fałszywą medną to jak nazwiecie publiczne oskarżanie o alkoholizm nieletnią młodzież przez osobą publiczną, znanego działacza sportowego i dziennikarza?

proszę o szczere odpowiedzi bez lania wody i odwracania kota ogonem :evil:

jakby ten facet pracował u mnie za takie wrzuty na "fejsa" od jutra moglby zaczac szukac nowej pracy

Więcej
2014/06/30 17:48 #19391 przez krowie na rowie
Replied by krowie na rowie on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
a ty xy37 zaczniej lepiej od siebie bo po twoich postach na tej stronie słubice24 widac jak lubisz innym obrabiać dupe i narzekać i fałszem jedzie z daleka :angry:

Więcej
2014/06/30 21:20 #19393 przez kaczka
Replied by kaczka on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
"Znany działacz sportowy" jeśli był świadkiem, że osoba poniżej 18 roku życia była pod wpływem alkoholu powinien to zgłosić. Osoba, która jest świadkiem przestępstwa albo posiada wiarygodne informacje o jego popełnieniu ma obywatelski obowiązek zawiadomienia o nim ! Sprzedaż alkoholu młodzieży do 18 roku życia to przestępstwo. Chyba, że się "napruli" w Niemczech i mają powyżej 16 lat.

Więcej
2014/07/01 12:57 #19399 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
znam matkę jednego z chłopców, nie byla "zadowolona" po wyczynie naszego społecznika
takich rzeczy nie załatwia sie tak hardkorowo tym bardziej na fejsie :unsure:
w domu tych ludzi panuje przygniębienie niestety

Więcej
2014/07/01 21:46 #19402 przez kaczka
Replied by kaczka on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
Tak po prawdzie, to twarz stycznia, czy marca ? nie jest zagorzałym przeciwnikiem gorzały ?

Więcej
2014/07/02 07:36 #19406 przez janek31
Replied by janek31 on topic Odp: piłkarze Gimnazjum pijani????
no to ładnie dał do pieca nasz słubicki społecznik z kalendarza :) jakby to chodziło o kogoś z mojej rodziny to bym zastosował chwyt naszych władz - czyli do sądu z nim! jednym slowem żenada, za takie oczernianie młodych ludzi. niech lepiej pan kierownik marketingu zajmie sie swoja praca, a nie ferment sieje. fotki nowego bazaru trzeba porobic.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas