Jakie macie hobby?

Więcej
2026/01/27 15:01 #38278 przez mori
Jakie macie hobby? was created by mori
Jak w temacie :) Wy i Wasze dzieci? 

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2026/01/27 23:50 #38281 przez Garbicz
Replied by Garbicz on topic Jakie macie hobby?
Czasami lubię kłamać. Tak jak w Garbiczu nagrał zespół trzech muzyków z Kolonii, Christopher Annen, Henning May i Severin Kantereit. W 2013 roku w lesie w Garbiczu nagrali swoją fajną piosenkę "Sometimes I Like To Lie". Tym nagraniem ich zespół AnnenMayKantereit ubiegał się o reprezentowanie Niemiec w Konkursie Piosenki Eurowizji 2014 w Kopenhadze w Danii. Niemcy wysłali jednak inny utwór i zajęli dopiero 18 miejsce.

Więcej
2026/01/28 08:46 #38284 przez irlis
Replied by irlis on topic Jakie macie hobby?
Ostatnio malowanie obrazów po numerkach , naprawdę bardzo polecam - poza tym muzyka,gram na skrzypcach ,na pianinie i uczę się grać na gitarze. Syn lubi piłkę nożną, motoryzację, córka akrobatyka ,taniec i śpiew.

Więcej
2026/01/28 11:18 #38285 przez Garbicz
Replied by Garbicz on topic Jakie macie hobby?
Zespół AnnenMayKantereit zaczynał w lesie w Garbiczu i na ulicy w Kolonii, a obecnie na ich koncerty przychodzą tysiące ludzi i sala jest zawsze pełna. Ja mam słuch muzyczny stopnia pierwszego! (To znaczy, że gdy grają, to ja słyszę.) Moje hobby to Garbicz, a szczególnie przyroda Garbicza i okolic. Kłopoty tylko mam z tego powodu, gdyż władze dla pieniędzy chcą zniszczyć tą piękną przyrodę. Miłośnicy przyrody Garbicza wraz z mieszkańcami Garbicza, Gądkowa Małego, Mierczan i Boczowa muszą tą cenną przyrodę bronić. Nie wiadomo czy się uda, bo władze łase na pieniądze, a tu chodzi o grube miliony. Mój syn ma hobby rysowanie humorów. Zdobył już srebrną i brązową nagrodę w konkursie na najlepszy satyryczny rysunek. Setki zawodowych rysowników mu zazdroszczą, gdyż się bardzo mocno starają i jeszcze żadnej nagrody w tym prestiżowym konkursie nie zdobyli.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas