Sucha karma dla kota

Więcej
2025/08/28 15:06 #37863 przez madris
Sucha karma dla kota was created by madris
Jakie macie zdanie o suchej karmie dla kotów – podawać jako podstawę czy raczej dodatek?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/08/29 10:05 - 2025/09/01 11:25 #37867 przez mori
Replied by mori on topic Sucha karma dla kota
To zależy od kota i preferencji właściciela. Sucha karma jest wygodna, łatwa w przechowywaniu i dobrze czyści zęby. Dla wielu osób sprawdza się jako podstawa, inni podają ją naprzemiennie z mokrą. Wybór warto dostosować do potrzeb pupila. Możesz sprawdzić przykłady tutaj: shelma.pl/sucha-karmaAczkolwiek jeśli chodzi o moje zdanie - to najlepsza dla kota będzie karma mokra.
Ostatnia2025/09/01 11:25 edycja: mori od.

Więcej
2025/08/29 11:40 #37868 przez Garbicz
Replied by Garbicz on topic Sucha karma dla kota
@madris, spytaj kota. Postaw mu w jednej misce suchą karmę, a w drugiej misce, na przykład karmę dla kota z puszki 85 g firmy Gourmet Gold kupioną w Kauflandzie, czasem są tam przecenione 48% z 0,49 € na 0,25 €, więc można kupić zapas. Mój znajomy kot tą karmę we wszystkich smakach uwielbia, a nie wszystkie karmy dla kotów zjada.

Więcej
2025/09/03 15:25 #37884 przez Garbicz
Replied by Garbicz on topic Sucha karma dla kota
@madris, przepraszam, bo chyba omyłkowo podałem jakieś stare ceny wyciągnięte gdzieś z Internetu tej znakomitej karmy dla kotów firmy Gourmet, albo podrożyli gdy ich pochwaliłem. Jak dziś widzę w najnowszym prospekcie firmy Kaufland, od jutra, to jest od 04.09.2025 r. mają tygodniową okazyjną propozycje, że za każde kupione dwie puszki 85 g dają trzecią za darmo. Czyli w sumie każda puszka wychodzi 33% taniej. Za każde trzy puszki  zamiast 1,95 € trzeba zapłacić 1,30 €, czyli jedna puszka wychodzi zamiast 0,65 € tylko 0,44 €, a więc tylko 1,87 zł. W obowiązującym od jutra cotygodniowym prospekcie firmy Kaufland, na zdjęciu są widoczne trzy puszki z trzema dodatkami dla smaku: mit Thunfisch (z tuńczykiem), mit Truthahn (z indykiem) i mit Huhn (z kurczakiem), ale są też inne smaki, aby każdy mógł swojemu ulubionemu kotu dogodzić.

leaflets.kaufland.com/de-DE/DE_de_KDZ_40...Do/view/flyer/page/6

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas