Ile kosztuje promocja firmy w sieci?

Więcej
2025/06/23 17:13 #37707 przez Bolta
Ile kosztuje porządna promocja firmy w internecie? Chodzi mi o SEO, reklamy i social media – chcemy ruszyć z marketingiem, ale nie wiemy, czego się spodziewać.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2025/06/24 10:08 - 2025/06/30 14:31 #37712 przez irlis
Replied by irlis on topic Ile kosztuje promocja firmy w sieci?
Ciężko podać konkretną cenę bez poznania Waszych potrzeb, problemów i celu – wszystko zależy od skali działań. Na pewno trzeba nastawić się na regularną pracę, a nie jednorazowe wrzucenie reklamy. Dobrze wypozycjonowana strona, regularne treści, aktywne konta w social media, śledzenie trendów i komentarzy – to wszystko wymaga czasu. Do tego piksel Facebooka, Google Analytics, analiza ruchu i dopasowywanie działań.

Bez płatnych reklam – w Google i socialach – też się nie obejdzie, bo one napędzają ruch i leady. I tak naprawdę nie chodzi o to, ile chce agencja, tylko ile jesteście gotowi zainwestować, by te działania przyniosły realny efekt. Półśrodki dadzą co najwyżej „półefekt”.

Jeśli chcesz poczytać więcej o tym, jak wykorzystać pozycjonowanie lokalne w promocji firmy, zajrzyj tu:
eventis.pl/artykul/jak-wykorzystac-pozyc...promocji-firmy-id154
Ostatnia2025/06/30 14:31 edycja: irlis od.

Więcej
2025/08/27 22:44 #37858 przez TatAnastazja
Replied by TatAnastazja on topic Ile kosztuje promocja firmy w sieci?
Dobrze powiedziane. No ciężko podać od razu wycenę. Do każdej firmy należy podejść indywidualnie, do jakiej grupy docelowej chcemy dotrzeć, jaką mamy konkurencję itd. Na pewno przy takich tematach jak pozycjonowanie itd, powinniśmy pamiętać o takim terminie jak evergreen content trailblazercontent.pl/czym-jest-evergree...iecznie-zywe-tresci/

Więcej
2025/10/03 18:07 - 2025/10/03 22:25 #37945 przez Garbicz
Replied by Garbicz on topic Ile kosztuje promocja firmy w sieci?
@TatAnastazja, bardzo to wszystko ciekawe. Dowiedziałem się czegoś nowego. Tyle lat przeżyłem i do dziś nie wiedziałem, że to co pisał Jan Kochanowski, to był evergreen content:

"Cieszy mię ten rym: Polak mądr po szkodzie;
Lecz, jeśli prawda i z tego nas zbodzie,
Nową przypowieść Polak sobie kupi:
Że i przed szkodą i po szkodzie głupi!"

To był evergreen content nie tylko dla Polski, ale ogólny dla UE i świata:

"Zbójce (niestety), zbójce nas wojują,
Którzy ani miast ani wsi budują,
Pod kotarzami tylko w polach siedzą, —
A nas nierządne, ach, nierządne, jedzą!"

Bardzo dziękuję.
Ostatnia2025/10/03 22:25 edycja: Garbicz od. Powód: cudzysłów

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas