"Garażowa wymiana-wyprzedaż "

Więcej
2012/05/29 15:39 #12735 przez kasiek86
"Garażowa wymiana-wyprzedaż " was created by kasiek86
Witam,
Każda z was ma pewnie mnóstwo niepotrzebnych rzeczy w domu i ciuchów, których już nie nosi. Nie chciały byście się tego gdzieś pozbyć, wymienić lub nawet sprzedać? Wymyśliłyśmy z koleżanką, że warto byłoby zorganizować takie spotkanie kobiet, każda z nas pewnie znalazłaby dla siebie jakąś perełkę w szafie innej z nas :) ..a jeśli nie to przynajmniej pozbyłaby się niepotrzebnych rzeczy, zyskując na tym kilka groszy. Fajne rozwiązanie? Ciekawi nas czy byłoby jakieś zainteresowanie tym tematem, czy w ogóle warto się angażować w organizację tego. Jeśli któraś z was jest zainteresowana prosimy o odzew. Czekamy na komentarze :)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/05/31 11:18 #12755 przez Kasparhauser
Replied by Kasparhauser on topic Odp: "Garażowa wymiana-wyprzedaż "
Witam.
A ja sądzę , iż wzorem innych miast [ nawet tych zachodnich ] przydałby się u nas "pchli targ" .

Więcej
2012/05/31 15:52 #12757 przez kasiek86
Replied by kasiek86 on topic Odp: "Garażowa wymiana-wyprzedaż "
Zgadzam się w zupełności!! Ale poki co, zorganizujmy sobie własny" pchli targ",bo mam zawalony pokój rzeczami,których nie potrzebuje :)

Więcej
2012/06/01 14:55 #12768 przez katarzyna11
Replied by katarzyna11 on topic Odp: "Garażowa wymiana-wyprzedaż "
jak ktos ma na sprzedaz takie rzeczy jak
jakies meble na przedpokuj
szafka na buty doniczki ceramiczne zaslony dywaniki itp to prosze dac znac jestem zaintresowana

dupa maryny

Więcej
2013/05/01 08:37 #16227 przez wikadi
Replied by wikadi on topic Odp: "Garażowa wymiana-wyprzedaż "
Witam,
czy taki pchli targ udało się Wam w końcu zorganizować? Jest jakaś myśl nad następnym? Mam mnóstwo ciuszków, zabawek i akcesoriów po swojej córeczce i chętnie bym to niedrogo sprzedała;)
Pozdrawiam

Więcej
2013/05/02 21:49 #16239 przez rasg-ksk
Replied by rasg-ksk on topic Odp: "Garażowa wymiana-wyprzedaż "
Witam.. fajnie to działa jak jest zorganizowane w jakimś pomieszczeniu...sala gimnastyczna, ect...byłem gdzieś tam kiedyś i trafiłem na takie coś.....możesz stanąć przy swoim stoliku i sprzedać, oddać lub wymienić zbędne rzeczy..... ciekawy pomysł...:-)

Więcej
2014/06/09 16:57 #19282 przez kasiek86
Replied by kasiek86 on topic Odp: "Garażowa wymiana-wyprzedaż "
W tym roku napewno to zorganizuje. Dam znac na slubice24.pl oraz na facebook

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas