- Otrzymane podziękowania: 4
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
. Jedna osoba z Poznania, która zażądała pensji min. 2 tys. euro
Tomasz Ciszewicz napisał:
. Jedna osoba z Poznania, która zażądała pensji min. 2 tys. euro
Panie Burmistrzu.
Jestem do tego stopnia zdegustowany powyższym cytatem z Pańskiej wypowiedzi, że postanowiłem zarejestrować się na tutejszym forum, by stwierdzić po prostu, że nie jest to prawdą. Nic ponadto.
Otóż znam doskonale osobiście wymienioną osobę z Poznania, po przeczytaniu Pańskiego postu wykonałem telefon z zapytaniem jakiej to pensji owa osoba sobie zażyczyła. W odpowiedzi usłyszałem, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej nie było o tym mowy. Niech Pan sobie wyobrazi z jakim to niedowierzaniem - co jest wyjątkowo delikatnym określeniem - spotkała się moja informacja o Pańskiej wypowiedzi na temat rzekomo żądanych zarobków.
Życzę Panu szacunku o mieszkańców Słubic jak i innych ludzi, ale niech Pan będzie bardziej precyzyjny w przyszłości, w tak błahych stosunkowo sprawach ( w porównaniu do zagadnień, które porusza Pan w końcowej części wypowiedzi ) chyba nie jest tak o to trudno, prawda? Lepiej nie mówić nic niż wynajdywać fałszywe argumenty. Pozdrawiam.
Jeżeli chodzi o Dyrektora Osir to nie podejmowałem żadnych decyzji w tej sprawie a na pierwszym na spotkaniu Zarządu Klubu Polonia jej działacze naciskali na mnie abym podjął taką decyzję niezwłocznie. Tomasz Ciszewicz
Nie bronię tej decyzji, dla mnie to conajmniej dziwne. Szukać oszczędności a jednocześnie tworzyć nowe stanowiska by na siłę wepchnąć tam kogoś swojego?
Stawiam, że w szybkim tempie w UM budowane będą struktury, które przejmą stery w mieście.
Boję się, że nowy burmistrz będzie tylko figurantem.
Wszystko na to wskazuje, że to już się dzieje !
Skoro burmistrz mówi, że nie było kompetentnych kandydatów na stanowisko koordynatora projektu, że kandydaci żądali po 2 tyś euro, a czytamy kilka postów powyżej, że było zupełnie inaczej !
Można to rozumieć dwojako, albo burmistrz kłamie, albo jest niedoinformowany.
Którą opcję Jurand wybierasz ?
Ja zakładam, że nie kłamie bo trochę go znam.
Dlaczego jest niedoinformowany, kto wprowadził go w błąd ?