Jak działacze lewicy nakłonili Kierowniczkę SANEPIDU do popełnienia przestępstwa

Więcej
2021/02/14 09:47 - 2021/02/14 14:08 #36268 przez gallanonim z galii
Jak działacze lewicy nakłonili Kierowniczkę SANEPIDU do popełnienia przestępstwa za które grozi kara do 8 lat więzienia?
Z pewnością zauważyliście państwo w Słubicach na mieście banery z napisem,, WARA OD CABANKI,,,, ZOSTAWCIE CABANKĘ,, o co chodzi? Otóż Nazwisko C. nosi kierowniczka słubickiego sanepidu. Słubicka lewica za pomocą takiego szantażu wymusiła na Kierowniczce Sanepidu wzięcie udziału i firmowanie swoim autorytetem udziału w nielegalnych manifestacjach nawołujących do mordowania dzieci nienarodzonych! Nieprawdopodobnie perfidny szantaż. Zmusili kobietę do złamania prawa!Tak działają takimi metodami. To są przestępcy!

Do organów ścigania: bierzecie się do roboty! czy po raz kolejny udowadniacie że stoicie na straży bezprawia!
Nie chcemy w Słubicach prokuratury czy sądu które nie podejmując czynności bronią fanatyków którzy sprowadzają zagrożenie i łamią pernamentnie prawo!
Ostatnia2021/02/14 14:08 edycja: gallanonim z galii od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2021/02/14 12:32 #36269 przez damcio
tak jest nie chcemy w Słubicach policji i sądu i prokuratury
straż miejskiej też nie
i pożarnej straży też
i biedronek też nie chcemy
i lidla
i innych sklepów też nie chcemy
i Odrę też stąd zabierzcie bo my nie chcemy tu rzeki
i tylko chcemy żeby tu było nic
i Kononowicz na prezydenta!!!!
albo Ewa na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!

Więcej
2021/02/15 16:38 - 2021/02/15 16:48 #36273 przez smyk
A mi proszę zabrać ulicę sprzed domu, bo nie chcę żeby jeździły blisko mnie samochody. A w ogóle to zabierzcie też te samochody, bo ich też nie chcę. No i te świecące wieczorami lampy uliczne też zabierzcie, bo widać, kto wieczorami chodzi tą ulicą. A ja nie chcę, żeby ktoś wieczorami chodził ulicą przed moim domem. Zabierzcie tę ulicę !!!
Ostatnia2021/02/15 16:48 edycja: smyk od.
The following user(s) said Thank You: damcio

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas