- Otrzymane podziękowania: 6
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
burmiszcz napisał:
Jak to fajnie, że jest wikipedia.Mustafa napisał: Faszyzm to ideologia głosząca kult państwa i wrogość wobec liberalizmu jak i komunizmu. Doktryna skrajnie prawicowa.
Po pierwsze, ktoś powinien w końcu dobrać się do dupy i rozliczyć tych wszystkich euro(po)OSŁÓW, którzy działają przeciw swojemu narodowi. Może ten happening da im trochę do myślenia?@burmiszcz, co ty tak usprawiedliwiasz katowickich faszystów?
Dwa, skoro można bezkarnie spalić czy wytaplać w gównie flagę państwową i nie ponieść za to żadnej kary, to tym bardziej nie ma co robić szumu, że sześć obrazków wisiało sobie na "jakiejś" drewnianej konstrukcji. Celowo lub nie zabrakło tam stryczka, żeby uznać to "coś" za szubienicę. A wieszać, obrazków, puki co jeszcze nikt nie zakazuje.
Trzy - tacy z nich faszyści jak Tuska liberał.
Skoro powtórka, to zakładam, że oglądałeś, było coś ciekawego? Bo ja to generalnie oglądania TV unikam jak ognia i nie mam zamiaru robić wyjątku dla jakich wizjerów.Mustafa napisał: @burmiszcz, @Prilo, @yon, @jadziahej. Zbliża się powtórka reportażu o Waszych kolegach z uznanej organizacji użytku publicznego w Katowicach. Oglądajcie Superwizjer w TVN24
burmiszcz napisał:
Skoro powtórka, to zakładam, że oglądałeś, było coś ciekawego? Bo ja to generalnie oglądania TV unikam jak ognia i nie mam zamiaru robić wyjątku dla jakich wizjerów.Mustafa napisał: @burmiszcz, @Prilo, @yon, @jadziahej. Zbliża się powtórka reportażu o Waszych kolegach z uznanej organizacji użytku publicznego w Katowicach. Oglądajcie Superwizjer w TVN24
Tobie streściła i nic nie zrozumiałeś czy jak? Sam wyskoczyłeś tu z jakimiś rewelacjami w TVNie, to nawijaj.Mustafa napisał: To poproś mamusię, niech Ci streści.
burmiszcz napisał:
Jak to fajnie, że jest wikipedia.Mustafa napisał: Faszyzm to ideologia głosząca kult państwa i wrogość wobec liberalizmu jak i komunizmu. Doktryna skrajnie prawicowa.
Po pierwsze, ktoś powinien w końcu dobrać się do dupy i rozliczyć tych wszystkich euro(po)OSŁÓW, którzy działają przeciw swojemu narodowi. Może ten happening da im trochę do myślenia?@burmiszcz, co ty tak usprawiedliwiasz katowickich faszystów?
Dwa, skoro można bezkarnie spalić czy wytaplać w gównie flagę państwową i nie ponieść za to żadnej kary, to tym bardziej nie ma co robić szumu, że sześć obrazków wisiało sobie na "jakiejś" drewnianej konstrukcji. Celowo lub nie zabrakło tam stryczka, żeby uznać to "coś" za szubienicę. A wieszać, obrazków, puki co jeszcze nikt nie zakazuje.
Trzy - tacy z nich faszyści jak Tuska liberał.
Ojj! Przeceniasz możliwości intelektualne tych co nadają lub oglądają telewizję.Mustafa napisał: Dla tych co oglądają TV i wiedzą co się dzieje.
burmiszcz napisał:
Ojj! Przeceniasz możliwości intelektualne tych co nadają lub oglądają telewizję.Mustafa napisał: Dla tych co oglądają TV i wiedzą co się dzieje.
Ani nie nadaję, ani nie oglądam TV, więc nie podpadam pod ten "paradygmat". Musisz się wysilić i wymyślić inny.Mustafa napisał: Odezwał się intelektualista o brązowym zabarwieniu :evil:
To, że nadal nie odrobiłeś lekcji i walisz na prawo i lewo faszystami.Tak broniłeś tych faszystów, a teraz co?
Mam, nie używam.Ogłuchłeś, oślepłeś, wyrzuciłeś telewizor?
Jak znajdziesz takich, to ich pozdrów albo spal, w/g własnego uznania.Ci co bronią i usprawiedliwiają faszystów nie zasługują na szacunek!
Nie oglądałem, ale już w radio i prasie o tym trąbią, to mniej więcej wiem o co chodzi.Mustafa napisał: @burmiszcz, @Prilo, @yon, @jadziahej. Zbliża się powtórka reportażu o Waszych kolegach z uznanej organizacji użytku publicznego w Katowicach. Oglądajcie Superwizjer w TVN24
Prawdziwi neonaziści obchodziliby urodziny Hitlera tak bliżej 20 kwietnia a nie w maju. No ale w TV mogą tego nie wiedzieć.Mustafa napisał: Oczywiście prowokacja TVN, PEŁO ,byłych funkcjonariuszy WSI oraz Gazety Wyborczej. Spili dzieciaków lub dosypali im czegoś do piwa, ubrali w hitlerowskie mundurki i wywieźli do lasu. Jak na dłoni widać, że scenografię musieli wykonać profesjonaliści, najpewniej ktoś z TVN-u
burmiszcz napisał: Póki co to czcić Hitlera nikomu nie można zabronić, karalne jest jedynie szerzenie tej ideologi.
No i zgadnij kto w ostatnich dniach najbardziej ją rozpropagował?