- Otrzymane podziękowania: 0
Tak oto wygląda dziewięćdziesięcio procentowe dofinansowanie do wieży.lbaczynska napisał: Z 3mln 90% dofinansowuje unia -to chyba warto. Poza tym gmina nie decyduje na co akurat jest w tej chwili dofinansowanie
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Twierdzisz, że Johannes Hahn kłamie? No masz takie prawo.jkn51 napisał: Marks nie sprzedawaj takiej taniej lipy , bo do rozumnych ludzi piszesz. Jeśli już tak stawiasz sprawę , to napisz co kupujemy za te 89 centów od Niemców , a kupujemy głównie środki i materiały do produkcji a nie sweterki , buty i pomarańcza. Tymi środkami produkcji wytwarzamy produkty które sprzedajemy głównie do Niemiec i to u nas zostaje wartość dodana. Tak to działa , tak jest dobrze i Ty to wiesz . Więc po co sprzedajesz tutaj takie G.
Jestem w stanie przemodelować moje "dogmaty" jak podasz swoje kontrargumenty.jkn51 napisał: Masz swoje dogmaty to o czym dyskutować.
Oscypki też robimy najlepsze na Świecie, tylko co z tego.jkn51 napisał: Poczytaj sobie o polskim przemyśle meblarski na przykład
O czym Ty do mnie rozmawiasz?jkn51 napisał: Wiesz co ? Musi być Ci bardzo Ciężko żyć z przekonaniem / fałszywym moim zdaniem / , że żyjesz w ubezwłasnowolnionej Polsce i w beznadziei. Wszystko potrafisz zamienić w g..o. Każdy sukces w klęskę , a każde potknięcie w tragedię. No cóż. Tak wybrałeś to rak masz.